82'
Hicham Benmesaud Xavier Cervera
Sebas Meneses
43'

Mal partit dels vallesans que no es troben còmodes en un partit marcat l'eficàcia

En un partit marcat per la dificultat i els desajustos inicials, el Martorelles no va poder superar un Cabrils que va saber aprofitar les seves oportunitats, especialment en jugades a baló parat, per endur-se la victòria fora de casa.

Els vallesans van començar el partit amb dificultats per trobar-se còmode en el terreny de joc, la qual cosa va facilitar que el Cabrils prengués el control des dels primers minuts. Malgrat un domini no materialitzat en moltes ocasions clares, el Cabrils va trobar el camí del gol al minut 37 gràcies a un remat d'Adrià Pampliega, qui, des de la frontal i quasi sense oposició, va aconseguir avançar els visitants. Aquest gol va deixar el Martorelles enrere en el marcador i amb la necessitat urgent de reaccionar.

La resposta del Martorelles no va tardar a arribar amb l'inici de la segona meitat, quan Julián Adarve va obtenir l'empat. El gol va donar nous ànims als vallesans, que va començar a creure en la possibilitat de capgirar el resultat. No obstant això, els errors en moments clau i la falta de definició van passar factura. Un nou gol a pilota parada, aquesta vegada de Marcel Campabadal, va tornar a posar el Cabrils per davant en el marcador. El Martorelles va continuar lluitant fins al final, però sense la precisió necessària per aconseguir l'empat, veient-se superat una vegada més en un partit crucial.

Aquesta derrota deixa el Martorelles amb 35 punts, situant-se a la novena posició de la classificació, quatre punts per sobre de la zona de descens. La jornada vinent, el Martorelles s'enfrontarà fora de casa contra el Cirera, un dels equips de la part alta de la classificació, en un partit que es presenta com un nou repte en la seva lluita per mantenir la categoria.