( - )

El Martorelles domina a Mataró i s'allunya del descens amb una victòria convincent

0 - 2
78'
Brian Quijada
85'
Yeremakhan Pau Sánchez
46'
Omar Dambelleh Reda Zaroual
59'
David Rodríguez Sohaib Rektout
59'
59'
Youssef Julián Adarve
65'
Brian Quijada Hugo Aranda
65'
Albert Comelles Eric Pie
Albert Rubio Albert Viciano
70'
Pol Chimisanas Carlos Medinas
70'
73'
Moha EL Asri Manel López
87'
Jorge Valverde Karim
2'
Manel López
Sergi Mas
25'
26'
Karim
37'
Zakariae
54'
Julián Adarve
75'
Albert Comelles

Gran partit dels vallesans que sentencien el partit en l'últim quart d'hora per allunyar-se a set punts de les posicions de perill

En una tarda inspirada a Mataró, el Martorelles ha mostrat una superioritat enfront del Cirera, dominant des del xiulet inicial fins al final del partit. Aquesta victòria, que situa el Martorelles a set punts de la zona de descens, els col·loca en una posició més tranquil·la a la classificació.

Des de l'inici, l'equip vallesà ha pres el control del joc, demostrant una superioritat en totes les fases del partit. La primera meitat ha servit per calibrar l'estratègia de l'adversari, amb el Martorelles mantenint la major part de la possessió i generant les ocasions més clares. Hugo Aranda i Aaron Utrero han estat propers a marcar, però sense èxit a l'hora de finalitzar les jugades.

El ritme del partit s'ha intensificat a la segona meitat, i ha estat Brian Quijada qui ha liderat l'ofensiva. Després de diverses ocasions, finalment ha marcat el primer gol al minut 78 amb un potent xut que el porter Francisco Rocca no ha pogut aturar. El segon gol ha arribat al minut 85, gràcies a un excel·lent centre de falta que Marc Blanco ha rematat amb èxit, establint el 0-2 definitiu al marcador.

Cal destacar també la solidesa defensiva del Martorelles, que ha aconseguit mantenir la porteria a zero per segona setmana consecutiva, una fita important donat els recents partits dels vallesans. Amb 38 punts i situats en la vuitena posició de la taula, els vallesans miren cap a la següent jornada amb optimisme, on s'enfrontaran al líder, el Singuerlin, en un duel que promet ser trepidant.