Brian Quijada
72'
Mohammed El Asri
88'

Gran partit del Martorelles que suma després de jornades sense guanyar a casa i s'acosta a cinc punts de play-off quan falten set jornades

El Martorelles va protagonitzar ahir una de les tardes més recordades de la temporada a la Bombonera, derrotant el líder indiscutible de la categoria, el Singuerlín, per 2-0, posant fi a la seva ratxa d'11 victòries consecutives i reduint la distància amb els llocs de play-off a només cinc punts.

El partit va començar amb un Martorelles decidit a fer un partit complet i a reconquistar la victòria a casa, després d'una volta sencera sense guanyar en el seu estadi. Els vallesans van sortir amb un joc ràpid i combinatiu, dominant la possessió i creant diverses jugades de perill. El primer gol va arribar al minut 23, quan Youssef, aprofitant un passi profund de Zakariae, va superar al porter amb una vaselina magistral, desfermant l'eufòria entre els aficionats locals. Durant la primera meitat, el Martorelles va tenir múltiples ocasions per ampliar el marcador, però es va topar amb una actuació destacada de, Christian Tomás, porter visitant.

A la segona part, el Singuerlín va intentar un joc més directe per revertir el marcador, però es va topar amb una sòlida defensa local que no va concedir ocasions clares. El gol que va segellar la victòria va arribar al minut 86, quan Brian Quijada, aprofitant una jugada que semblava perduda, va enviar un centre ras que Jordi Martínez va convertir en gol, consolidant així el 2-0 i desencadenant l'alegria en el camp.

Amb aquesta victòria, el Martorelles s'enfila fins a la sisena posició amb 41 punts, acostant-se perillosament a la zona de play-off d'ascens. La pròxima jornada, el Martorelles visitarà el camp del Sant Pol, un equip de la part baixa de la taula, amb l'objectiu de continuar sumant per assolir l'anhelat lloc als play-off. Aquesta temporada està resultant ser espectacular per al Martorelles, que continua demostrant que pot competir amb qualsevol rival.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental