( - )

El Mollet deixa escapar un avantatge de dos gols davant l'Argentona en una tarda marcada pel mal temps

4 - 2
13'
Juan Carlos Carrillo
14'
Edgar Velasco
28'
Sergi Sánchez
52'
Roger Castellvell (pp)
71'
84'
D. Castro
54'
Ferrán Giménez Germán Contreras
54'
Xavier Torres Víctor Largo
Badreddine Dahbi David Yustos
62'
77'
Abel Fábregas Gonzalo Carmona
Aitor Hernández Kevin Velázquez
77'
Adrià Pacheco Eric Lobato
77'
83'
Christian Rueda David García
83'
Ian Alessandro Diego Guillén
Francesc Fortí Álvaro Yustos
83'
Andrés González Edgar Velasco
87'
41'
Germán Contreras
47'
David García
61'
Marc Rodríguez
Badreddine Dahbi
79'

El Mollet cau davant un sòlid Argentona i es queda a tres punts de la salvació

En un enfrontament crucial per a les aspiracions del Mollet, després de la victòria de la setmana passada en el derbi vallesà contra el Parets, els molletans no va poder mantenir el seu avantatge inicial de dos gols davant l'Argentona, segon classificat, en una partida afectada per les adverses condicions meteorològiques.

El partit, disputat en un camp complicat a causa de la pluja intensa, va començar de manera prometedora per al Mollet amb Juan Carlos Carrillo, en el seu debut amb l'equip, marcant dos gols ràpids als minuts 13 i 14, gràcies a una eficaç pressió alta. Tot semblava anar bé per als vallesans fins que Edgar Velasco va aconseguir marcar per l'Argentona abans del descans, reduint la distància en el marcador.

La segona meitat va començar amb un revés per al Mollet, quan Sergi Sánchez va igualar el partit per als visitants amb un gran gol des de fora de l'àrea. Malgrat diversos intents del Mollet per recuperar el control del joc, la sort no va estar del seu costat, i Roger Castellvell va acabar marcant en pròpia porta, donant l'avantatge a l'Argentona. Els darrers minuts van ser fatídics per al Mollet quan, en una jugada confusa, Edgar Velasco va aconseguir el seu segon gol de la tarda, segellant la victòria per a l'Argentona amb un marcador final de 4 a 2.

Aquesta derrota deixa al Mollet amb 21 punts, ocupant la tretzena posició en la classificació, a tres punts de la zona de salvació. La jornada vinent serà clau per al Mollet, que s'enfrontarà en casa al Begur, un rival directe en la lluita per la permanència.