David Busto
Borja Polo
81'

La mala primera meitat condemna al Mollet en un duel amb emoció fins a l'últim instant

El debut de Juanjo Carricondo a la banqueta del Mollet no va tenir el desenllaç esperat, ja que l'equip vallesà va reaccionar tard i va patir una derrota enfront del Blanes, un rival de la zona baixa de la taula.

El partit va començar amb dificultats per al Mollet, que va trigar a entrar en joc. Als cinc minuts de partit, en una jugada aïllada, el Blanes va aconseguir avançar-se al marcador. Poc després, una acció fortuïta va provocar la lesió de Xavi Torres, i Hugo García va aprofitar per fer un doblet, augmentant el desavantatge per als vallesans. La primera meitat va acabar amb un resultat desfavorable pel Mollet i dolentes sensacions.

La segona part va començar amb un altre cop anímic per als vallesans, ja que als deu minuts de la represa, en una altra jugada aïllada, el Blanes va marcar el tercer gol. A partir d'aquí, el Mollet va despertar i va començar a ser més dominador, tenint més possessió de la pilota. A falta de 15 minuts, Ian Alessandro Marcano va retallar distàncies amb un gran gol. Ja en els moments finals, Aarón Reinón va fer el segon gol per als vallesans, però ja seria massa tard per capgirar el resultat.

La mala primera part va condemnar el Mollet, deixant-los en una situació delicada a la taula classificatòria amb 18 punts a la 13a posició. La pròxima jornada serà vital, ja que visitaran el Can Gibert, un rival situat només una posició per sobre, en un partit fonamental per intentar capgirar la dinàmica negativa i sumar punts importants per evitar la zona de perill.