84'
84'
Sito
89'

Cinquena victòria consecutiva dels vallesans que veuen l'objectiu de la permanència a tocar

El Mollet ha aconseguit una vital victòria per 2-0 contra el Bosc de Tosca, un rival directe per la permanència, en un partit clau que els permet distanciar-se a sis punts de la zona de descens, gràcies a una ràfega de cinc victòries consecutives.

El matx va començar amb un to de gran igualtat, sense cap dels equips mostrant un domini clar. Amb el pas dels minuts, el Mollet va anar guanyant confiança i control sobre la pilota, cosa que els va permetre començar a dictar el ritme del joc. El primer gol va arribar al minut 19, fruit d'una excel·lent jugada col·lectiva que va culminar amb un centre de Ferran Giménez i un remat precís de Christian Rueda al segon pal. Durant la primera meitat, les ocasions van ser escasses, amb un joc marcat més pels duels individuals que per les jugades de perill clar.

A la segona meitat, els canvis tàctics van introduir un nou aire al partit, amb ambdós equips creant oportunitats per alterar el marcador. A mesura que s'acostava el final del partit, la tensió augmentava. Al minut 85, els vallesans es va veure reduït a deu homes després que David García rebés la segona targeta groga per una falta al mig del camp. Tot i la inferioritat numèrica, el Mollet va resistir la pressió del Bosc de Tosca i, en un últim esforç, Adrià Balagué va aconseguir segellar la victòria amb el segon gol al minut 89.

Amb aquest triomf, el Mollet suma ara 36 punts i es col·loca en una posició més còmoda de cara a les quatre jornades restants de la lliga. La setmana vinent, el Mollet té una cita complicada en el camp del Tossa, un dels equips de la part alta de la classificació, on buscarà continuar la seva bona ratxa per assegurar la permanència.