88'
José González
David García
89'

Dos errors individuals i un gran Sito, deixen al Parets sense recompensa malgrat jugar tota la segona part amb superioritat numèrica

En un emocionant derbi vallesà al municipal Germans Gonzalvo, el Mollet va aconseguir trencar la seva dinámica sense guanyar des de novembre, imposant-se al Parets en un derbi vallesà carregat de tensió i emoció.

La primera meitat va ser decisiva per al resultat final del partit. Després d'uns primers minuts de cautela per ambdues parts, el Mollet va començar a mostrar la seva intenció ofensiva. Una errada defensiva del Parets va permetre a Adrià Balagué tenir un mà a mà amb Victor Vilarrasa, que el porter del Parets va resoldre favorablement. El Parets va respondre amb un parell d'ocasions pròpies, amb dues arribades de Daniel Rodríguez que van passar a prop del pal. Al minut 37, Gonzalo Carmona va obrir el marcador per al Mollet amb un espectacular xut des de fora de l'àrea, i poc després, un gol en pròpia porta de Carlos Gallego, després d’una centrada d’Adrià Balagué, va doblar l'avantatge per als locals. Just abans del descans, el Mollet va patir l'expulsió d'Adrià Balagué, per una violenta entrada, quedant-se amb un jugador menys tota la segona part.

Durant la segona meitat, el Parets va pressionar i va tenir el control de la pilota en la recerca de la remuntada, aprofitant la superioritat numèrica, però es va trobar amb un Mollet ferm en defensa i un Sito inspirat sota els pals, realitzant parades clau que van mantenir el marcador a favor dels locals. El Parets va disposar de diverses ocasions per retallar distàncies, incloent-hi una doble parada impressionant de Sito, però el Mollet va saber gestionar el seu avantatge fins al xiulet final, assegurant-se tres punts crucials en la lluita per la permanència.

Amb aquesta victòria, el Mollet posa fi a una llarga sequera de victòries, col·locant-se amb 21 punts, a tan sols dos de la zona de salvació. D'altra banda, el Parets es manté en la cinquena posició amb 31 punts, a cinc punts del segon lloc que donaria accés al play-off d'ascens. La pròxima jornada presenta nous reptes per a ambdós equips, amb el Mollet visitant l'Argentona, un dels equips en millor forma de la competició, mentre que el Parets s'enfrontarà al Roses, buscant revertir-se de la derrota d’aquest derbi vallesà.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental