89'
Arnau Serra
89'
Arnau Serra

Un gol del Masnou a les acaballes del partit condemna el Molletense, que es queda a nou punts de la salvació amb vuit jornades per jugar

En un duel crucial per les aspiracions de permanència, el Molletense no va poder aprofitar una gran oportunitat a casa i va caure derrotat 2-1 davant un CD Masnou que es manté en la part alta de la classificació.

El partit va començar amb un Masnou dominant, que ràpidament va prendre el control del joc gràcies a una excepcional possessió de pilota. Joan Bordalló, en una brillant jugada combinativa, va superar Edgar Ortega amb un potent xut des de la frontal, posant el 0-1 al marcador. Amb poques ocasions més, els equips es van retirar als vestidors amb aquest resultat parcial.

En la segona meitat, el panorama va canviar radicalment. El Molletense, ajustant el seu esquema tàctic, va començar a exercir una pressió alta, la qual cosa va propiciar diverses ocasions de gol. Alex Vega, després d'una excel·lent jugada personal de Roger Carricondo, va aconseguir l'empat. El joc es va tornar frenètic, amb accions d'anada i tornada. Pau Mateos va desaprofitar una ocasió clara en un mà a mà que podria haver canviat el rumb del partit. Al minut 83, després de dos córners consecutius, Pol Simarró va posar el Masnou novament al capdavant amb un remat de cap precís. En els minuts finals, el Molletense va pressionar amb força i va estar a punt d'empatar per mitjà d'Albert Mateo i Alex Vega, però no va ser suficient per alterar el marcador final.

Amb aquest resultat, els vallesans es queden ancorats a la dissetena posició, a nou punts de la salvació, amb només vuit jornades restants. El Molletense es prepara per a una altra final el pròxim dissabte a Vilassar, un partit que es presenta com a decisiu en la lluita per evitar el descens.