( - )

El Molletense empata davant la seva afició en un duel amb alternatives pels dos conjunts

1 - 1
25'
Josep María Sauleda
Mikel Lacárcel
47'
J. Sauleda
46'
Aliou Baldeh Albert Coca
46'
Ousmane Barry Marçal Ros
Daniel Quesada Albert Mateo
55'
65'
Pablo Aranda Alex Rodríguez
Noah Miñarro Moises Montecinos
68'
Alejandro Vega Edgar Vela
68'
Braian Cabrera Pau Mateos
74'
74'
Sergi Masvidal Joan Planas
78'
Alex Cobos Josep Viñas
32'
Albert Coca
44'
Marçal Ros
Moises Montecinos
56'
Edgar Vela
64'
Alejandro Vega
87'
Mussa
89'
89'

Punts que sap a poc pel Molletense després d'empatar contra el Sant Pol en un duel per la salvació

El Camp Municipal Zona Sud de Mollet del Vallès va ser l'escenari d'un apassionant duel entre el Molletense i el Sant Pol, amb un resultat final d'empat que reflecteix la igualtat i competitivitat del partit. Malgrat les oportunitats per ambdós equips, les ocasions més clares van ser per al conjunt vallesà.

Els primers 20 minuts van estar marcats pel domini local, amb diverses ocasions per obrir el marcador. En el minut 25, després de dos rebots a la sortida d'un córner, Josep Maria Sauleda va transformar en gol i va posar al conjunt visitant per davant al marcador. En el minut 35, Albert Mateo va llançar una falta potent que va ser aturada pel porter rival. Només tres minuts més tard, en el minut 38, Albert Mateo va rematar des del punt de penal després d'un excel·lent servei de Mussa, superant al porter amb una gran col·locació. Amb l'equip vallesà pressionant, es va arribar al descans amb avantatge pel Molletense.

La segona part va començar de manera positiva pel Molletense, ja que al minut 47, un centre d'Albert Mateo va ser rematat per Mikel Lacárcel, augmentant l'avantatge local. A partir del minut 60, el partit es va obrir amb els dos equips buscant la victòria, però les ocasions no es van concretar i el marcador es va mantenir igualat fins al final.

El repartiment de punts deixa el conjunt vallesà amb 14 punts, situant-se a la 17a posició a la taula classificatòria. El pròxim partit serà, un cop més, a casa, on el Molletense rebrà al Molinos en el primer enfrontament de la segona volta.