Aina Izquierdo
53'
79'
Carlos Segura

Les palauenques van marxar amb un resultat advers al descans (1-0) i van capgirar l'electrònic a la segona part amb un gol als darrers minuts de joc

El CF Palautordera arribava a la quarta jornada de la competició amb la voluntat de mantenir el ple de victòries que l'equip ha aconseguit fins al moment. Amb una fita complicada davant un rival que la temporada passada va concloure segon a la classificació, el rival de les jugadores del Baix Montseny enfrontava el matx després de la victòria per la mínima de la setmana anterior davant el CE Jupiter.

La trobada no va començar de cara per a les noies de Carlos Segura. Les palauenques van marxar al descans amb un resultat advers d'1-0 amb un gol al minut 21. La calor intensa i un rival ben plantat al camp van fer que les noies de Palau, tot i controlar i dominar el partit, no es trobessin del tot còmodes al terreny de joc.

Les noies del Baix Montseny van gaudir de dues ocasions clares que van ser desaprofitades amb el 0-0 per la precipitació de les jugadores de Palau, un gol anul·lat a Clàudia Ruiz quan la pilota se li ha escapat de les mans a la portera local i, finalment, el gol del Torelló, van ser les úniques oportunitats de gol a la primera meitat.

A la segona part, l'equip va fer un pas endavant i ràpidament, amb un gran gol de Clàudia Ruiz, el Palautordera ha aconseguit l'empat. Les taules al marcador i la gran sensació de l'equip a la represa, semblava que les coses es posaven de cara, però no ha estat fins al final del partit amb una jugada individual de Màriam Romero ha acabat amb una passada a l'espai per a Ona Juan, que ha definit molt bé i ha posat l'1-2 al minut 87.

Tot i haver sofert fins al final, les jugadores palauenques han assegurat la quarta victòria consecutiva i sumen així els 12 punts possibles, situant-se terceres a la classificació i compartint lideratge amb l'UD Cirera i el CD Can Parellada.

Amb aquest resultat, el CF Palautordera encara la cinquena jornada, un duel que es disputarà a Font Martina el pròxim diumenge contra el Cirera i que servirà per despenjar, de manera intermitent, a qualsevol dels dos equips del lideratge del grup 1 de Primera Divisió.