Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Palautordera continua invicte i manté el lideratge amb una victòria ajustada davant un rival directe

Anna Salicru
8'
Ona Juan
71'
89'
Marina Corominas
72'

El Palautordera femení va aconseguir una victòria important davant de l'UD Cirera en la cinquena jornada del grup 1 de Primera Catalana. El partit va ser un duel molt igualat, amb dos equips que arribaven invictes i compartint el lideratge del grup amb l'empat a punts.

Les locals van obrir el marcador al minut 8 amb un gol de Salicrú. En la segona part, Ona Joan va marcar el segon gol del Palautordera en una jugada individual. El Cirera va reduir distàncies al temps afegit, però no va ser suficient per evitar la victòria de les palauenques.

El Palautordera va fer un partit molt complet. Les locals van dominar el joc durant gran part del partit, però el Cirera va ser capaç de generar perill en atacs ràpids.

Els gols de Salicrú i Ona Juan van ser decisius per a la victòria del Palautordera. Salicrú va marcar un gol de qualitat amb un xut que va treure les teranyines de l'escaire, mentre que Ona Joan va demostrar la seva potència i talent individual.

El Cirera va reduir distàncies al temps afegit, però no va ser suficient per evitar la victòria de les palauenques i el resultat final es va mantenir amb el 2-1.

Amb aquesta victòria, el Palautordera continua invicte i, juntament amb el Can Parellada, manté el lideratge de la classificació. El Cirera, per la seva banda, es queda a tres punts de les líders i cauen a la quarta posició.

A la pròxima jornada les palauenques visitaran el camp del filial de l'Europa, tercer a la classificació (va perdre el duel amb el Cirera) i l'equip més golejador del grup (28), sent un dels clars favorits per estar a les zones altes de la classificació i lluitar per grans objectius.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental