Carlota Granados
64'
80'
Maria Rodríguez

El Palautordera va guanyar ahir diumenge per 2 a 3 al filial de l'Europa femení en un partit històric al nou Sardenya.

Les palauenques van sortir a la gespa amb comoditat, un factor que els va permetre dominar la primera part i arribar al descans amb l'avantatge al marcador gràcies a un gol de les botes d'Ona Juan al minut 13 de partit.

A la segona part, l'equip va continuar amb la bona dinàmica i va aconseguir ampliar el resultat amb dos gols més: el segon d'Ona Juan, al 55', i el d'Anna Salicrú a la següent jugada, al 56', per situar-se 0-3 al lluminós.

Per la seva part, l'Europa va intentar revertir la situació i va reaccionar en els últims minuts, on va aconseguir anotar dos gols, però el conjunt del Baix Montseny va resistir per assegurar-se els tres punts.

Amb aquest resultat, el Palau suma sis victòries consecutives i se situa com a líder en solitari del grup 1 de Primera Catalana després de la derrota del CD Can Parellada amb el FC Sabadell per 3 a 1. A la pròxima jornada, les noies de Carlos Segura s'enfrontaran al cuer del grup, l'UD Cassà, al Municipal de Font Martina.