19
Andrea
11
Andrea

Les noies de Carlos Segura han aconseguit una important victòria aquest diumenge després de guanyar per 1 a 0 al CF Torelló en un partit dominat de principi a fi per les vallesanes. Les palauenques han disposat de moltes ocasions de gol per ampliar el marcador, però no han pogut sentenciar el partit fins al minut 46 de la segona part.

El CF Palautordera ha començat el partit dominant i ha disposat de diverses ocasions de gol per obrir el marcador. La més clara ha arribat al minut 10, quan una rematada de Mariona Fernandez ha sortit fregant el pal.

El Torelló no ha creat cap perill fins al minut 30, quan una rematada de la seva davantera ha sortit desviada per poc.

A la segona part, el Palautordera ha continuat dominant i ha aconseguit el gol de la victòria al minut 46. Mariona Fernandez ha rebut la pilota a la banda i ha fet una gran passada a Claudia Ruiz, que ha definit per marcar l'únic gol del partit.

El Palautordera ha pogut sentenciar el partit en diverses ocasions, però ha perdonat davant la porteria rival. Tot i això, l'equip ha mantingut la porteria a zero i sumar tres punts importants que el consoliden una setmana més al capdavant de la classificació.

Amb aquesta victòria, el Palautordera augmenta la distància amb el tercer classificat (el filial del CE Europa) i manté la distància de dos punts. Amb l'empat d'aquesta setmana, el CE Can Parellada se situa tercer i es troba a sis punts de les jugadores de Segura.

La setmana que ve, el Palautordera visitarà el camp de l'UD Cirera, el quart a la classificació i un dels equips més forts del grup. El partit es disputarà el diumenge a les 16:15 h.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental