( - )

El Palautordera s'endú tres punts agònics en un partit gris davant el Sant Quirze

Ona Juan
89'
Laura Garcia
49'
Anna Salicru
61'
Ona Juan
70'

Les noies de Carlos Segura mantenen el lideratge del grup amb una victòria per la mínima i al temps afegit en un partit destacat per la manca de control i d'ocasions de gol (1-0)

En una jornada complicada per a les Palauenques, el FC Sant Quirze es va presentar com un rival formidable, deixant un partit per oblidar per a l'equip local. L'enfrontament va ser marcat per la intensitat i la bona col·locació dels visitants, que van posar en dificultats les aspiracions de les Palauenques des del xiulet inicial.

El joc va mancar de control, amb les noies de Carlos Segura lluitant per imposar el seu ritme sense èxit. Les ocasions de gol brillaven per la seva absència, evidenciant un partit poc fluid i poc atractiu per als espectadors.

Tanmateix, en mig d'aquesta batalla sense gaire claredat, les Palauenques van gaudir d'una oportunitat clara en una pilota al pal durant la primera meitat.

A la segona part, van veure com un gol, que podria haver estat decisiu, era anul·lat de manera polèmica per un fora de joc discutible, després d'una falta prèvia a la porteria rival que va passar desapercebuda per l'àrbitre.

El desenllaç del partit va arribar en els instants finals, en el minut 94, dins dels cinc minuts addicionals pel temps afegit, quan Ona Juan va aconseguir el gol tan esperat. La portera rival no va poder blocar un xut d'Anna Subirana, deixant l'última oportunitat de l'encontre a les botes de l'equip local.

Malgrat aquest resultat, l'equip continua líder al grup 1 de Primera Catalana i manté la seva posició privilegiada a la taula de classificació. Ara, s'espera un nou repte, amb un desplaçament a Badalona per enfrontar-se al filial del Seagull en el pròxim partit, que tindrà lloc el diumenge a les 13:30 h. Les Palauenques confien a poder deixar enrere aquesta experiència complicada i recuperar-se.