( - )

El Palautordera s'imposa amb contundència al Júpiter en un partit que es resol a la segona part

Lucia Pérez
2'
24'
Mae Ogden
Esther Corominas
39'
Marina Garcia
46'
47'
Alba Pont
56'
Mariona Fernandez
59'
Anna Clos
80'
82'
Cristina

Les palauenques remunten un inici igualat i dominen la segona meitat amb una gran actuació ofensiva

El CF Palautordera ha aconseguit una important victòria davant el CE Júpiter per 8 a 1, en un partit que ha costat afrontar a les palauenques i que ha començat molt igualat, però que, finalment, ha acabat amb un marcador clarament favorable per al conjunt del Baix Montseny.

La primera part ha estat molt disputada, amb els dos equips buscant la victòria. El Palautordera s'ha avançat al marcador al principi del partit amb un gol matiner de Lucia Pérez (minut 2). Malgrat l'avantatge, les noies de Carlos Segura no han acabat de trobar-se còmodes dins del terreny de joc, i fruit d'aquesta incertesa, l'equip ha comès un penal que podia haver significat l'empat, però Aura ha blocat el xut amb una gran aturada.

Tanmateix, el Júpiter ha empatat el matx poc després aprofitant una pèrdua de pilota de la defensa vallesana (1-1). Abans del descans, Esther Corominas ha tornat a posar per davant al Palautordera amb un gol de cap en el llançament d'un córner.

A la represa, el Palautordera ha sortit amb molta més força i ha aconseguit espantar els fantasmes de la primera meitat amb dos gols de Marina Garcia en els primers cinc minuts de joc, deixant el partit pràcticament sentenciat (4-1). Amb el pes del partit sota control, les palauenques s'han relaxat i han continuat dominant el joc, gaudint de la pilota per crear diverses ocasions de gol i ampliar el marcador, que han culminat amb quatre gols més: un gol en pròpia del Júpiter, dos gols de Mariona Fernandez i un més d'Anna Clos.

Amb aquesta victòria, el CF Palautordera es consolida a la segona posició de la classificació amb 59 punts i es manté a quatre punts del filial de l'Europa, líder del grup. La pròxima jornada, les jugadores de Segura tornaran a jugar a Font Martina, en aquest cas contra el Vic Riuprimer 'B'.