( - )

El Palautordera s'imposa per la mínima al Cirera en un duel que va mantenir la incertesa fins al final i es manté líder

1 - 2
50'
Mariona Fernandez
Natalia Carbó
53'
80'
A. Subirana
23'
Lucia Pérez
Irene Martinez
63'
Augusto Campos
89'

Les jugadores de Carlos Segura han aconseguit una important victòria en la seva visita al camp del quart classificat, el Cirera, en un partit molt igualat que s'ha decidit per petits detalls (1-2)

El CF Palautordera ha aconseguit una important victòria a domicili contra el quart classificat, l' UD Cirera, en un partit molt igualat i disputat. El marcador final ha estat de 2 a 1, amb un gol en pròpia porta del Cirera que ha decantat la balança a favor de les visitants.

El primer temps va ser molt disputat, amb poques ocasions de gol per part dels dos equips. La portera local va estar molt encertada en les poques intervencions que va tenir. Amb aquest joc tàctic i defensiu, ambdós equips van marxar al descans amb l'empat a zero a l'electrònic.

A la segona part, el partit va continuar amb la mateixa tònica. No obstant això, en el minut 65, la forta pressió en atac va habilitar al conjunt vallesà per robar la pilota i crear una ràpida contra van permetre a Mariona Fernandez avançar al Palautordera al marcador després d'aquest ràpid contraatac que va agafar a la defensa local oberta (0-1).

L'alegria va durar poc per a les noies de Segura, ja que en el minut 70, un mal rebuig defensiu va permetre al Cirera empatar el partit (1-1).

No obstant això, les Palauenques no van abaixar els braços i van continuar lluitant per la victòria. En el minut 85, una falta lateral llençada per Anna Clos va ser rematada en pròpia porta per una jugadora del Cirera, posant l'1-2 definitiu al marcador.

En els últims minuts, les Palauenques van saber controlar el partit i van aconseguir endur-se els tres punts a casa.

Amb aquesta victòria, el Palautordera es manté líder a la classificació del grup 1 de Primera Catalana. La pròxima setmana, les Palauenques s'enfrontaran al segon classificat, el filial de l'Europa, en un partit que serà decisiu i que pot apropar o allunyar a qualsevol dels dos equips en les aspiracions pel títol de lliga i l'ascens a Preferent.