75'
Rafel Roger
85'

Derrota dels vallesans al camp del Manlleu que complica la temporada

El Parets va patir una nova derrota al camp del Manlleu, líder indiscutible de la categoria, en un partit que es preveia complicat i que ha confirmat la mala dinàmica dels vallesans, que acumulen ja cinc jornades sense conèixer la victòria.

El duel va començar de manera desfavorable per al Parets, que va encaixar un gol després d'un córner als primers minuts, per part d'Eveli Noguera. Durant la primera meitat, el Manlleu va dominar la possessió i va semblar més còmode sobre el terreny de joc, encara que amb el temps el Parets va començar a equilibrar el joc. Tot i això, el resultat no es va moure i es va arribar al descans amb el marcador en contra per als visitants.

A la segona part, el Parets va augmentar la seva presència en el camp, buscant amb insistència l'empat. No obstant això, al minut 58, una jugada polèmica va acabar en el segon gol del Manlleu per part de Martí Soler, després d'una possible falta sobre Marc Arroyo que l'àrbitre no va assenyalar. Aquest gol va ser un cop dur per als vallesans, que malgrat els esforços no va aconseguir remuntar el marcador.

Amb aquesta derrota, el Parets es manté en la vuitena posició amb 35 punts, cinc punts per sobre de la zona de descens, i amb quatre jornades per disputar. La situació comença a ser preocupant per a un equip que necessita revertir la seva situació per evitar problemes majors en el tram final de la temporada. La següent setmana, el Parets rebrà al Montcada, el cinquè classificat, amb l'esperança de trencar aquesta negativa i començar a sumar punts de nou.