6'
51'
Sergi Llavaneras

Derrota a domicili del Parets en un duel amb molts intercanvis

En un duel de màxima expectació contra un rival de la part alta de la taula classificatòria, el Parets va patir una derrota per 3-2 a domicili contra el Bosc de Tosca. Malgrat les esperances i el seu esforç, el Parets no va aconseguir la victòria que tant desitjava, per culpa de la falta de contundència a les dues àrees.

El partit va començar amb un inici desafortunat per al Parets, ja que només al cap de quatre minuts de joc, l'equip local va anotar el primer gol del partit. Tot i això, el Parets va aconseguir igualar les coses quan Biboum va realitzar una magnífica definició que va suposar el gol de l'empat. Amb el pas del temps, el Parets va prendre el control del partit, però va mancar d'encert a l'àrea rival per ampliar la seva avantatge al marcador.

La segona part del partit va començar de manera problemàtica per al Parets, ja que Víctor Vilarrasa va fer una gran aturada en un cara a cara amb un jugador rival i, minuts després, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de l'equip local. Malgrat aquest revés, el Parets va aconseguir igualar el partit 2-2 amb un gol espectacular d'Ousmane Doumbia després d'una gran definició. No obstant això, la sort no va somriure als vallesans, ja que un minut després, el Bosc de Tosca va anotar el gol definitiu, col·locant-se 3-2 en el marcador.

Després d'aquesta derrota, el Parets es queda amb dues victòries i dues derrotes, ocupant una posició mitjana a la taula classificatòria. El pròxim partit serà un esperat derbi vallesà de la Primera Catalana, que es jugarà a casa contra el Mollet. L'equip del Parets buscarà recuperar-se i tornar a la senda de la victòria en aquest important enfrontament.