50'
87'
Carlos López

Un gol del revulsiu Raúl Cusido en els últims minuts sentencia el partit

En el derbi vallesà de Cardedeu i Parets, es va veure un duel intens i renyit que va acabar amb victòria del Parets, gràcies a un gol al minut 83.

El primer temps va ser marcat per una defensa sòlida del Cardedeu, que va mantenir un bloc defensiu baix, dificultant les oportunitats de perill per part del Parets, que va lluitar per generar ofensives efectives. Durant la primera meitat, va ser evident que les oportunitats escasses eren valuoses. Al minut 35, el Parets va tenir una clara oportunitat dins de l'àrea, però no van ser capaços de rematar-la amb èxit, deixant passar una ocasió que podria haver canviat el transcurs del partit.

La segona part va portar un gir en l'acció, amb el Cardedeu prenent la iniciativa i augmentant la seva pressió ofensiva. Les ocasions de gol es van multiplicar per al Cardedeu, tot i que no va aconseguir trencar la igualtat. Al minut 82, una brillant conducció de Raúl Cusido, va culminar amb un xut col·locat des de fora de l'àrea, superant al porter rival amb precisió quirúrgica. Aquest gol va obrir el marcador en favor del Parets, però el Cardedeu no es va donar per vençut i va continuar lluitant. Malgrat els seus esforços, el resultat ja no es va moure més. Així, el partit va acabar amb victòria 1-0 pel conjunt local i ambdós equips mostrant una gran determinació i competència en el camp de joc.

Aquest resultat deixa al Parets amb sis punts i al Cardedeu amb tres, en tres jornades disputades. El pròxim partit del Parets serà a domicili contra el Bosc de Tosca, un rival que també porta sis punts, mentre que el Cardedeu s'enfrontarà a casa contra l'Argentona.