Horty Mioko Pedro Lino
Salim Gassama
43'
55'

El Parets s'emporta el derbi vallesà contra el Cardedeu en un partit amb moltes alternances i amb emoció fins a l'últim instant

En un emocionant enfrontament vallesà, el Parets ha aconseguit superar el Cardedeu per un ajustat 1-2 en un partit marcat per les nombroses ocasions de gol.

La igualtat ha estat la tònica dominant durant els primers minuts, on ambdós equips han tantejat el terreny de joc sense arribar a concretar accions de clar perill. Tot i això, a partir del minut 30, el duel s'ha animat significativament, oferint un espectacle ple d'oportunitats. El Cardedeu ha tingut dues ocasions mitjançant xuts que no han suposat un gran perill per a la porteria rival. En canvi, el Parets ha tingut de més clares, destacant una jugada on Alex Aznar ha filtrat una passada a Daniel Rodríguez, que s'ha vist sol davant del porter Toni Jimenez, qui, amb una intervenció destacada, ha mantingut el seu equip en el partit. La insistència del Parets ha continuat amb una centrada de Pedro Lino destinada a Daniel Rodríguez, que de nou ha topat amb una gran aturada de Toni Jiménez, desviant la pilota a córner. El Cardedeu, per la seva part, ha respost amb un xut d'Oriol Puigbó, propiciat per una errada defensiva del Parets, que ha acabat estavellant-se en el pal. Però el resultat no es mouria a la primera part.

La segona meitat ha començat amb el mateix guió, amb el Parets generant diverses ocasions sense aconseguir materialitzar-les. No obstant això, al minut 72, un córner executat per Aleix Colom ha trobat el cap d'Oscar Nieto, que ha obert el marcador. Poc després, en una ràpida jugada de contraatac, Aleix Colom ha servit una assistència a Daniel Hernández, qui ha ampliat la diferència per al Parets. No rendint-se, el Cardedeu ha reduït distàncies al minut 86 gràcies a una volea de Gorka Garcia, resultat d'un rebot en un córner. Malgrat els esforços finals, el Cardedeu no ha aconseguit igualar el marcador, i el Parets ha assegurat la victòria per la mínima.

Aquest resultat deixa al Cardedeu amb 21 punts en la 13a posició, mentre que el Parets ascendeix a la sisena plaça amb 28 punts. En la jornada vinent, el Cardedeu es desplaçarà al camp de l'Argentona, buscant recuperar sensacions, i el Parets rebrà al Bosc de Tosca, amb l'objectiu de continuar amb la bona dinàmica davant els seus aficionats.