Daniel Rodríguez
74'
Ilyas Karach
83'

L'equip vallesà es posa per davant a l'inici de partit i sap jugar amb el marcador per sumar els tres punts

El Parets va oferir una actuació sòlida i convincent davant el seu públic, assegurant-se tres punts crucials que el propulsen cap a les posicions de privilegi en la classificació.

Des del xiulet inicial, l'equip vallesà va mostrar la seva determinació i domini en el camp, creant diverses oportunitats de gol que van mantenir en suspens la defensa rival. El moment clau de la primera meitat va arribar al minut 18, quan Oscar Nieto va aprofitar un rebot en una falta lateral per enviar la pilota al fons de la xarxa des del punt de penal, marcant així el primer i únic gol del partit. Tot i que a partir del minut 30 el Roses va començar a tenir més control de la pilota, incrementant la seva presència ofensiva, el Parets va saber mantenir la calma i defensar el seu avantatge, arribant al descans amb un favorable 1-0.

En la segona meitat, l'estratègia del Parets es va centrar a gestionar el resultat, jugant amb intel·ligència i buscant oportunitats a la contra davant un Roses decididament més ofensiu. La defensa del Parets, liderada per un inspirat Víctor Vilarrasa, va ser clau per mantenir a ratlla els intents de l'equip visitant. Víctor va emergir com l'heroi del matx al minut 85, realitzant una gran aturada que va negar al Roses l'oportunitat més clara d'igualar el marcador.

Amb aquesta victòria per la mínima, el Parets es posiciona en quarta plaça amb 34 punts, situant-se a tan sols cinc punts de l'Argentona, l'equip que actualment ocupa la posició de play-off d'ascens. El camí cap a la part alta de la taula continua i el pròxim repte per al Parets serà un complicat desplaçament al camp del Banyoles, un rival situat a la mitja taula que segurament oferirà una dura batalla.