Alex Cobos
87'
Enric Nuñez
87'

Bon partit del Sant Feliu que empata contra un rival de la part alta de la classificació

La visita a Gironella era una de les dates que el Sant Feliu tenia marcades com a partit complicat. Fins dissabte, els del berguedà havien guanyat tots els partits jugats a casa aquesta temporada.

El Sant Feliu es presentava amb moltes baixes a la zona defensiva, i el míster va haver de fer algunes combinacions, situant a jugadors en posicions que no són les habituals. Tot i això, els vallesans van afrontar el partit amb molta serietat i una gran solidesa defensiva. Els codinencs comencen defensant des de la línia davantera , fet que dificulta molt el joc del rival.

La primera part el Gironella estava molt incòmode i no acabava de trobar fluïdesa en el seu joc. Els del Vallès Oriental, per la seva banda, exercien una forta intensitat i es mantenien molt posats en el partit. La primera part va finalitzar sense massa ocasions en el cap de les dues porteries.

A la represa el Gironella va estirar línies però sense massa eficiència a la línia de tres quarts. A mesura que passaven els minuts el partit s'anava trencant i el Gironella veia com no aconseguia l'objectiu del gol, i el Sant Feliu, per la seva banda, sortia en ràpids i perillosos contraatacs que tampoc acabaven de fructificar. En els últims minuts els locals van tenir algunes ocasions més clares, que van ser repel·lides per un segur Lucas sota pals, i el partit arribava a la seva fi amb un resultat de 0 a 0.

El Sant Feliu surt del camp del Gironella amb un empat amb gust de victòria, i suma la tercera jornada consecutiva sense perdre, sumant 5 dels últims 9 punts jugats. La jornada vinent el Sant Feliu juga una autèntica final per començar a pensar seriosament que la salvació és una opció factible. El diumenge visita el Francesc Garriga l'equip de la Romànica, que actualment té els mateixos punts que els codinencs.