86'
89'
Juanpe Blázquez

Victòria crucial dels codinencs al camp d'un rival directe per la permanència

En un partit carregat de tensió i amb molt en joc, el Club de Futbol Sant Feliu va saber superar les adversitats i les baixes per aconseguir una victòria fonamental contra l'Olímpic Can Fatjó, un rival directe en la lluita per la salvació. El partit, disputat en terreny complicat i amb els dos equips conscients de la importància dels tres punts, va acabar amb un triomf dels codinencs.

Durant la primera meitat, malgrat diverses ocasions clares per part dels codinencs, inclòs un xut al travesser, el marcador va romandre inalterat. La tensió i el respecte mutu entre els dos conjunts va ser evident, deixant tot per decidir en la segona part.

A la represa, el joc es va obrir més, i el Sant Feliu va intensificar la seva pressió ofensiva. Jep Nortés i Didac Cunill van posar a prova al porter local Iker Mancheño amb dues ocasions molt clares, que aquest va saber repel·lir amb grans aturades. La persistència del Sant Feliu va tenir finalment recompensa quan Kuru, aprofitant una imprecisió de la defensa del Can Fatjó, va recuperar una pilota i va definir de forma exquisida davant del porter, marcant el gol de la victòria. Els darrers minuts van veure un Can Fatjó més ofensiu, buscant desesperadament l'empat, però el Sant Feliu, molt sòlid en defensa, va saber contenir les envestides locals. Fins i tot en els instants finals, un inspirat Lucas Manso i el travesser van evitar que l'Olímpic Can Fatjó trobés el seu gol.

Amb aquesta victòria, el Sant Feliu es queden amb 26 punts, encara en zona de descens, però a tan sols dos punts de la salvació. El pròxim desafiament per als del Vallès Oriental serà contra el Natació Terrassa, líder de la categoria, en un partit que promet ser un altre examen de la seva capacitat de lluita i superació.