Ismail Kabouri
89'
Alex Jaimez

Gran victòria dels codinencs que acaben la primera volta amb una gran dinàmica

Aquest diumenge, el Sant Feliu jugava un partit transcendental contra un rival directe, el CF la Romànica. Els codinencs afrontaven el partit amb la moral molt alta després dels últims resultats obtinguts.

La primera part va ser molt igualada, on els locals van tenir algunes ocasions que no es van materialitzar. No obstant al minut 35, la Romànica va disposar d'un penal a favor, que Lucas va aturar de forma magistral. La primer part va finalitzar sense gols, i amb la sensació que els dos equips eren molt conscients del que s'estaven jugant.

A la represa el Sant Feliu va anar a buscar el partit, i al minut 52, Adrià Turón feia una autèntica obra d'art, amb un xut llunyà que es colava per l'escaire de la porteria visitant, posant l'1 a 0 al marcador. El partit es va aturar durant 14 minuts perquè pogués ser atès el jugador visitant, Carlos Bacallao. El jugador de la Romànica que va rebre un cop furtuit al cap, va haver de ser evacuat amb ambulància. Sortosament, el club de Barberà del Vallès ha comunicat que l'incident ha quedat en un ensurt i el jugador es recupera satisfactòriament. Quan el partit es va reprendre, els visitants que havien exhaurit les finestres de canvis, van afrontar els últims minuts amb 10 jugadors, fet que els codinencs van aprofitar per buscar tancar el partit. En el minut 93, en una pilota a l'espai, Kuru es quedava sol davant el porter, definint de forma impecable i posant el 0 a 2. En els darrers instants del partit, el col·legiat assenyalava pena màxima a favor del Sant Feliu després d'un clar penal al davanter Jep Nortés. El mateix Nortés transformava des dels onze metres, establint el definitiu 3 a 0.

Eufòria dels codinencs que després d'aquesta victòria abandonen l'última posició, i es queden a tres punts de la salvació, que actualment marca el Navàs, que és el pròxim rival dels codinencs. Els codinencs sumen la quarta jornada sense perdre, sumant dues victòries i dos empats. La següent jornada rebrà el Navàs, un rival de la zona baixa de la taula classificatòria.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental