Iván Rodríguez
65'
Aderrafiq
81'

Amb un once titular inèdit, el Caldes va caure davant un rival sòlid, però manté les opcions d'ascens

En una jornada marcada per la intensa pluja, la UE Tossa ha aconseguit una important victòria per 2-0 davant el CF Caldes, en un partit on el terreny de joc ha jugat un paper clau, especialment durant la segona meitat. El matx, disputat sota condicions meteorològiques adverses, ha exigit als dos equips adaptar-se a un estil de joc més directe, donada la dificultat d'avançar la pilota pel camp enxopat.

Des del començament, el CF Caldes, amb una alineació poc habitual a causa de múltiples baixes, ha lluitat per trobar el seu ritme de joc, enfrontant-se a una UE Tossa que ha mostrat un lleuger domini. La diferència en el marcador l'ha establert Juan Moncusí al minut 28, aprofitant un error defensiu del Caldes en una falta lateral, rematant de cap sense oposició dins l'àrea petita, posant l'1-0 a l'electrònic. Malgrat les oportunitats de gol per a ambdós conjunts, el resultat s'ha mantingut inalterable fins a la mitja part, amb els jugadors lluitant sota una pluja incessant que ha afegit un repte extra al desenvolupament del joc.

La segona part ha vist un canvi d'estratègia per part del CF Caldes, que ha pres el control del partit, pressionant amb recuperacions de pilota i atacs constants. No obstant això, la persistència de la pluja ha fet que el camp es convertís en un terreny difícil, amb pilotes que s'aturaven en les basses d'aigua, obligant els equips a optar per un joc aeri. Malgrat això, el CF Caldes ha tingut una clara oportunitat per empatar al minut 58, que el porter local ha sabut desbaratar, mantenint l'avantatge per a la UE Tossa. El gol de la sentència ha arribat al minut 89, quan Alejandro Fernández ha aprofitat una contra per driblar el porter del CF Caldes i marcar el segon gol, deixant poc marge de reacció al conjunt visitant.

Amb aquest resultat, el CF Caldes manté la seva posició en la part alta de la taula, amb la segona plaça encara a l'abast, situant-se a quatre punts de l'Argentona. La pròxima cita serà el derbi vallesà contra el Cardedeu, un enfrontament clau per les aspiracions de l'equip en la competició.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental