89'
89'
89'
Iván Pérez

Els calderins van veure com el Bescanó es va avançar per dos gols, però van ser capaços de completar la remuntada als últims instants

En un emocionant enfrontament disputat a Les Cremades, el Caldes ha aconseguit una victòria espectacular contra el Bescanó. El partit, que va estar ple d'alta tensió, va veure com els visitants s'avançaven primer amb una diferència de dos gols. Tot i això, els vallesans van demostrar la seva força i capacitat de superació en ser capaços de remuntar el marcador, en un partit que no va estar exempt de patiment.

El duel va començar amb un mal peu per al conjunt local, quan el Bescanó es va posar per davant al marcador al minut 1, gràcies a un centre lateral que Jordi Turón va convertir en gol després de rematar al pal contrari. Amb el gol en contra, el Caldes va tractar de recuperar-se, generant diverses oportunitats de gol, però va ser el Bescanó qui va ampliar el seu avantatge al minut 32 mitjançant una gran jugada individual d'Esiaka Touray. Tot i això, just abans del descans, el Caldes va rebre un impuls moral quan Marc Angelet va transformar un penal, acostant-los en el marcador.

A la segona meitat, els de Caldes van realitzar un joc molt més ofensiu, pressionant constantment la porteria visitant. Als cinc minuts de la represa, un contraatac magistral va permetre a Marc Angelet assistir a Jaume Ramoneda, qui va empatar el partit després de driblar al porter. Continuant amb el seu domini, el Caldes va crear múltiples ocasions de gol sense èxit, fins que a falta de cinc minuts per al final, una centrada pel remat d'Oscar Mejías va ser rebutjada pel porter visitant, però Jaume Ramoneda va aprofitar el rebuig per anotar el gol de la remuntada i segellar la victòria.

Aquesta espectacular remuntada davant dels seus aficionats col·loca el Caldes en tercera posició a la classificació, amb 36 punts, a tan sols un punt de les posicions de play-off. La pròxima setmana, el Caldes s'enfrontarà fora de casa al Tossa, un equip que ocupa una posició mitjana-alta a la classificació, prometent un altre emocionant duel.