71'
Sagar Escoto
Bilal Marroun
88'

Empat a 0 en un partit marcat per les oportunitats no aprofitades i una destacada actuació del porter local Víctor Gragera

En un partit crucial per a les aspiracions de l'Ametlla i el Malgrat, els dos equips han finalitzat el matx amb un empat sense gols, en un encontre on les oportunitats d'anotar han estat constants per a ambdues bandes, però la falta de punteria i una destacada actuació defensiva han mantingut el marcador inalterat.

Durant la primera meitat, l'equilibri ha estat la tònica dominant, amb l'Ametlla creant diverses ocasions de gol que, per desgràcia per als locals, no han fructificat en el marcador. El Malgrat, per la seva part, no ha estat menys i ha posat a prova la defensa de l'Ametlla en diverses ocasions, però s'ha topat amb un inspirat Víctor Gragera sota pals, que ha jugat un paper clau per mantenir la igualtat al descans.

La represa ha seguit un guió similar, amb un joc més inclinat cap a les accions ofensives que al control al mig del camp. L'Ametlla ha tingut una gran oportunitat per avançar-se en el marcador mitjançant un penal, però Quim Fornell no ha pogut aprofitar la pena màxima. El tram final del partit ha estat un anar i venir d'oportunitats per a tots dos equips, però cap d'ells ha estat capaç d'inclinar la balança a favor seu.

Aquest empat deixa a l'Ametlla amb 35 punts, situant-se en la tercera posició de la classificació. El proper compromís serà una visita al camp del Masnou, en un enfrontament directe entre el tercer i el quart classificat, prometent ser un duel trepidant.