86'
Pau Mateos
Sebas Meneses
87'

Els dos equips van lluitar fins al final per emportar-se el derbi vallesà de la jornada, però s'han de conformar amb només un punt

En una tarda carregada d'electricitat i emoció, el Martorelles i el Molletense han disputat un derbi vallesà que ha mantingut els aficionats al límit fins a l'últim sospir, resultant en un empat a dos que demostra la igualtat i la competència entre ambdós equips.

Des de l'inici, el partit ha reflectit la passió característica dels derbis, amb un joc intens i disputat, sense un domini clar de cap dels dos conjunts. La primera gran acció va arribar al minut 20, quan una magistral passada llarga va ser aprofitada per Aarón Utrero per avançar al Martorelles amb un gol que ha desfermat l'entusiasme de la seva afició. El Molletense, lluny de rendir-se, va augmentar la pressió, creant diverses ocasions de gol que, no obstant això, es van estavellar davant d'un inspirat Alberto Serrano, el porter del Martorelles, que ha realitzat intervencions clau per mantenir el seu equip per davant fins al descans.

La represa ha estat un mirall de la primera meitat, amb un joc obert que no es decantava clarament per cap banda. Roger Carriconddo, amb una brillant jugada individual, ha aconseguit l'empat per al Molletense al minut 52, reobrint el partit. La tensió i l'expectació han crescut, convertint el duel en un anar i venir constant, on qualsevol dels dos equips podia inclinar la balança al seu favor. El Martorelles ha tornat a posar-se per davant gràcies a un remat de Carles Fofana després d'una falta lateral executada per Manel López, marcant el 2-1 quan faltaven 20 minuts per al final. No obstant això, el Molletense no ha abaixat els braços i, aprofitant una acció precipitada d'Alberto Serrano que ha acabat en penal, Nico Arandilla ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima, establint l'empat definitiu a dos. Malgrat els intents de tots dos equips per emportar-se els tres punts en els minuts finals, el partit ha acabat amb un repartiment de punts que deixa sensacions positives per a ambdós, tot i que amb gustos diferents.

Aquest resultat situa el Martorelles en la sisena posició amb 31 punts. Per la seva banda, el Molletense segueix en la lluita per la salvació, situat a la setzena posició amb 19 punts, a vuit de sortir de les zones de descens. La pròxima jornada presentarà nous desafiaments per a cada equip, amb el Martorelles enfrontant-se al Premià en un duel directe per la zona mitjana de la classificació, i el Molletense rebent al Canyelles en una nova oportunitat per sumar punts vitals en la seva lluita per la permanència.