( - )

Empat agredolç per a Les Franqueses que veu com el Masnou iguala el marcador a les acaballes del partit

2 - 2
51'
David Olid (p)
Jordi Mañanes
64'
82'
David Olid
Joan Bordalló
88'
O. Qanni
25'
Jordi Gil Maude
Oriol Solina Pablo Montoya
46'
Joan Marc Leronés Marc Aleu
46'
61'
Jordi Martín Jordi Tormo
Marcos Martínez Pol Campderrich
65'
Juan José Navarro Timofey Neshtukov
65'
Daniel Romero Pol Simarró
65'
72'
Gerard Enrich Alex Martín
Marc Aleu
35'
Joan Marc Leronés
50'
69'
Alex Martín
75'
79'
Maude
80'
Joel Martínez
84'

Les Franqueses no aconsegueix capitalitzar totes les seves ocasions i el Masnou empata el partit als últims minuts, deixant els vallesans amb un punt que, malgrat tot, els ajuda a mantenir-se per sobre de la zona de descens.

Les Franqueses va viure un matí de diumenge agredolç al camp del Masnou, on, malgrat jugar un bon partit i tenir diverses oportunitats clares, va veure com el resultat final esdevenia un empat gràcies a un gol dels locals al final del partit.

La primera meitat va ser una demostració de disciplina tàctica per part de tots dos equips, amb un joc molt igualat i escasses ocasions de gol. Els dos equips no van tenir gaires oportunitats i el resultat va ser de taules al descans, amb tota la segona part per decidir-se.

El partit va prendre un gir més emocionant a la segona part, quan Les Franqueses va tenir un penal que David Olid va convertir amb seguretat, posant als visitants per davant en el marcador. No obstant això, la resposta del Masnou no es va fer esperar, i Jordi Mañanes va igualar el marcador en una jugada a pilota aturada.

Després de l'empat, Les Franqueses va intensificar el seu atac i va crear tres ocasions molt clares per tornar a avançar-se, però no va ser fins al minut 82 que David Olid, de nou protagonista, va aprofitar una falta lateral per rematar i posar novament als vallesans per davant. Tot semblava indicar que Les Franqueses podria emportar-se els tres punts, però Joan Bordalló, en els últims moments del partit, va aconseguir l'empat per al Masnou.

Aquest resultat deixa a Les Franqueses en la novena posició de la taula, amb 39 punts, quatre per sobre de la zona de descens, i amb cinc jornades encara per disputar-se. El pròxim compromís de Les Franqueses serà un emocionant derbi vallesà a casa contra el Molletense, un partit clau en la lluita per la permanència.