Mario Torres
88'
89'
Alberto Rabasso

Els granollerins deixen escapar una gran oportunitat després d'anar tot el partit per davant

El Granollers ha viscut un empat amb un regust amarg al Municipal de Carrer Girona amb la visita del Valls, després de mantenir-se per davant al marcador durant la major part del partit, però amb un gol del Valls a l'últim minut que va canviar el desenllaç.

En la primera meitat, el Valls no va iniciar amb bon peu, i el Granollers ho va aprofitar per oferir un espectacle més destacat. Al minut 33, Master Omar va inaugurar el marcador amb una magnífica jugada, regatejant el porter per marcar amb facilitat. Al minut 42, Pau Sala va sumar-se amb un altre golàs que va deixar bocabadats els espectadors. Resultat còmode pel conjunt vallesà al descans.

A la represa, un error defensiu va condemnar els vallesans amb un gol de Ricky Nogueira, però dos minuts després, David Reyes va situar el 3 a 1 al marcador amb una brillant acció individual. Malauradament, la inconsistència defensiva i les jugades a pilota aturada van permetre a Sergi Gómez i Ricky Nogueira empatar el partit. No obstant això, un minut més tard, Pau Sala, amb un gol des de fora de l'àrea, va col·locar novament el Granollers al capdavant amb un 4 a 3. Finalment, en el temps afegit, Nogueira va empatar amb una sortida desafortunada del porter granollerí en un córner.

Aquest empat, amb un regust amarg, deixa el Granollers a la posició de cuer amb 14 punts. La jornada vinent serà novament crucial, ja que hauran de lluitar en un camp complicat com el de La Guineueta.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental