89'
Jordi Masip
89'
Eloi Moral

Duel de passió i nervis: Granollers i Rubí comparteixen punts en un final d'alta tensió

El derbi vallesà entre el Granollers i el Rubí va acabar en un emocionant empat a un gol, en un partit que va viure dues parts ben diferenciades i va culminar amb moments d'alta tensió.

Des del xiulet inicial, el Rubí va aprofitar un error defensiu del Granollers al minut 3, amb Abde capitalitzant un mal refús per avançar el seu equip. Durant els primers 40 minuts, el control va ser majoritàriament del Rubí, tot i que sense traduir aquest domini en oportunitats clares de gol. El canvi de dinàmica va arribar just abans del descans, quan els vallesans va començar a imposar-se. Un espectacular intent de Master Omar, que va acabar en una "palometa", va ser miraculosament salvat per Mario Hervías del Rubí en la línia de gol. Aquests moments de pressió van culminar amb una jugada individual de Pol Vallès, qui, amb un refinat xut de rosca, va igualar el marcador al 45, establint l'1-1 amb què es va arribar al descans.

La segona meitat va veure un Granollers més ambiciós, generant fins a tres ocasions clares de gol, però sense la precisió necessària per convertir-les en gol. El Rubí, per la seva banda, va optar per una postura més defensiva, intentant preservar el resultat. No obstant això, els últims 10 minuts van estar marcats per la interrupció constant del joc a causa de diverses baralles que van acabar amb l'expulsió del delegat del Granollers, afegint més llenya al foc de la rivalitat. Aquestes tensions, juntament amb les acusacions de pèrdua de temps per part dels visitants, van donar com a resultat un final de partit carregat de nervis i controvèrsia.

Amb aquest empat, el Granollers segueix en la lluita per la salvació, empatat a 23 punts i amb un compromís vital a l'horitzó contra el Santboià, amb el qual comparteixen la delicada situació a la taula. Aquest pròxim enfrontament promet ser clau per a les aspiracions de permanència de l'equip vallesà.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental