82'
Younoussa Kamassokho
89'

El Caldes acaba amb 9 homes en un partit amb polèmica

Aquest cap de setmana, els aficionats al futbol van ser testimonis d'un enfrontament intens i emocionant entre el Caldes i el Begur a les Cremades. Tot i les adversitats, l'equip vallesà va aconseguir un valent empat amb només 9 jugadors en el camp.

La primera part del partit va ser plena d'emocions. Al minut 25, els amfitrions van obtenir un penal a favor després d'una falta sobre Ramoneda. Albert Camí va executar la pena màxima amb precisió i va col·locar la pilota al fons de la xarxa. Set minuts després, els visitants van respondre amb un ràpid contraatac. Un centre ben executat va permetre una rematada de cap que va acabar a l'interior de la porteria local. Abans del descans, Carles Valls, del Centre d'Esports les Cremades, va estavellar la pilota al pal, gairebé aconseguint un segon gol per als seus.

La segona meitat del partit va ser caracteritzada per una gran intensitat per part de tots dos equips. Tot i les dificultats, l'equip vallesà va aconseguir anotar gràcies a un gol de Marc Estrada, tot i que l'àrbitre el va anular perquè es va produir un toc de mà durant la jugada. No obstant això, aquesta decisió va suposar la primera expulsió per als amfitrions. Al minut 82, el Caldes va veure com un dels seus jugadors era expulsat directament per una acció violenta i es va quedar amb nou jugadors sobre el verd. Malgrat estar en una situació tan complicada, l'equip local va defensar amb determinació i va aconseguir mantenir el marcador empatat. Amb només 9 homes en el camp, van demostrar una gran solidaritat i sacrifici per protegir la seva porteria fins al final del partit.

El partit deixa el Caldes per sobre les posicions de descens, amb quatre punts de dotze possibles. La jornada vinent visitarà el camp del Bescano, un rival directe que només li treu un punt.