( - )

Empat del Cardedeu al camp del Bescanó en el partit ajornat de la jornada 21 per les condicions climatològiques

Gabriel Artero
40'
44'
Jordi Pàmies Alexis Sánchez
55'
Musa Carles Puig
68'
70'
Bilal Nfinaf Iván García
Marc Losilla Andreu Paneque
78'
88'
David García David Bach
44'
Gerard Beltrán
Carles Puig
50'
67'
Carlos López
Jordi Quer
74'
Toni Gamell
82'
89'
Oriol Puigbó
89'
Roger Serral
89'
Johan Andrés

El partit es va suspendre al minut 38 de la primera part i es va reprendre, resultant en un duel molt explosiu

En un dels partits més atípics de la temporada, el Bescanó i el Cardedeu van compartir punts en un partit que es va jugar en dues dates diferents, separades per un mes, a causa de les adverses condicions meteorològiques. El duel, que va començar el 9 de març sota una intensa pluja i vent que va fer impracticable el joc en terra, va ser suspès al minut 38 per decisió de l'àrbitre i no va reprendre's fins al 9 d'abril.

Els set minuts restants de la primera meitat, jugats ja en la segona data, van ser intensos, amb els dos equips buscant prendre avantatge de manera ràpida. Va ser el Bescanó qui va aconseguir obrir el marcador gràcies a un gol de Gabriel Artero després d'una jugada de corner. No obstant això, just abans del descans, el Cardedeu va aconseguir l'empat mitjançant una brillant vaselina d'Oussoumane Gassama, culminant una ràpida jugada a la contra liderada per Xavi Laborde.

La segona meitat, jugada sota un clima més calmat, però no exempt d'acció, va veure com els dos equips disposaven de diverses oportunitats per desfer l'empat. Els vallesans, en particular, va mostrar una gran energia, buscant sortides ràpides al contraatac i acostant-se amb perill a l'àrea contrària, però sense aconseguir materialitzar les seves arribades. Finalment, el partit va concloure amb un empat, posant fi a un duel marcat per les circumstàncies excepcionals que el van envoltar.

Aquest resultat deixa al Cardedeu amb 30 punts, situat a la desena posició de la classificació i allunyant-se a cinc punts de les posicions de descens. La jornada vinent presenta un enfrontament clau contra el Mollet, amb els dos equips empatats a punts, en un derbi vallesà que promet ser decisiu en la lluita per la permanència.