( - )

Empat entre el Granollers i l'Atlètic Lleida al Municipal de Carrer Girona en un partit d'igualtat total

César Paredes
38'
43'
Youssef Ouakkati
Master Omar (p)
48'
80'
Master Omar César Paredes
44'
54'
Jorge Cabral Ramón Bayona
54'
Jordi Coca Sasha Uriel
54'
Keonwoo Kim Samba Ndiaye
Martí Alba Sete
66'
Isaac Serna Pol Vallès
66'
77'
Miquel Graells David Silva
81'
Ibrahima Diarra Adrián Motes
Pau Sala David Reyes
86'
Ferran Fontdeglòria Joel Brey
86'
54'
Sete
55'
Isaac Serna
69'
Joel Brey
77'
89'
Pau Bosch

Partit molt equilibrat que deixa als vallesans en posicions de descens a falta de quatre jornades

El Granollers i l'Atlètic Lleida van protagonitzar un emocionant enfrontament que va acabar amb un empat a dos gols, en un partit disputat al Municipal de Carrer Girona on cap dels dos equips va aconseguir desmarcar-se de l'altre en el marcador.

Des de l'inici, el partit va estar marcat per l'equilibri, amb ambdós conjunts explorant les debilitats de l'adversari sense exposar-se en excés. El Granollers va tenir algunes oportunitats de la mà de David Reyes i Pol Vallès, encara que sense massa perill. No obstant això, el primer moment clau va arribar al minut 38, quan César Paredes va sorprendre a tothom amb una espectacular volea des de fora de l'àrea, posant així l'1-0 al marcador. La resposta de l'Atlètic Lleida no va trigar a arribar, i just abans del descans, en una jugada de contraatac ràpida després d'un córner a favor del Granollers, Youssef Ouakkati va aconseguir l'empat en un clar 2 contra 1 davant el porter.

La segona meitat va començar amb més acció quan Master Omar va ser derrocat a l'àrea, resultant en un penal que ell mateix va convertir, donant així avantatge temporal al seu equip. Tot i això, els vallesans van saber gestionar el marcador fins que, al minut 80, una errada defensiva va permetre a Ouakkati marcar de nou per l'Atlètic Lleida, establint l'empat final. Cap dels dos equips va poder inclinar la balança al seu favor en els minuts finals, tot i tenir oportunitats per desfer l'empat.

Aquest resultat situa al Granollers en una posició complicada però esperançadora, ja que està a punt d'escapar de la zona de descens, a tan sols un punt. La pròxima setmana, el Granollers tindrà un repte formidable quan visiti el Figueres, un dels equips que lluita pels llocs de play-off d'ascens.