89'
Kevin Buksa
89'
Abubakari Magiraga

Els martorellencs van empatar 1-1 davant el CE Canyelles en un partit que va estar ple d'acció i que qualsevol dels dos equips va tenir les seves opcions per guanyar

En una tarda vibrant al Municipal de Martorelles, els aficionats van ser testimonis d'un partit d'alt voltatge entre el CF Martorelles i el CE Canyelles, on tots dos equips van tenir les seves oportunitats per a emportar-se els tres punts.

La primera meitat va estar marcada per la intensa pressió del Canyelles, que va dificultar la circulació de la pilota del conjunt local. El conjunt visitant va sortir millor i va aprofitar aquesta fam per imposar-se al Martorelles.

En aquest sentit, els homes de Jordi Jornet no van entrar al partit amb gaire encert, i les imprecisions van passar factura. Els vallesans van ser incapaços de trobar els espais necessaris per a pensar i desenvolupar el seu joc. Fruit d'aquesta superioritat, el Canyelles es va avançar a l'electrònic en el minut 24 gràcies a una jugada a pilota aturada. Un jugador rival va aprofitar l'oportunitat i va rematar a plaer, col·locant el 0-1 en el marcador. Van ser minuts difícils per als locals, els qui no esperaven encaixar un gol en aquesta etapa del partit i no van saber capgirar la dinàmica.

El Martorelles reverteix la situació

El descans va ser una galleda d'aigua freda per despertar als jugadors martorellencs. La segona part va portar amb si un canvi d'actitud per part del CF Martorelles. L'equip va sortir al camp amb una major determinació, generant més perill en els primers minuts de joc que en tota la primera meitat. Fruit d'aquesta millora, en una passada llarga, en Dani va controlar la pilota i es va trobar pràcticament sol davant el porter, aconseguint l'anhelat empat 1-1 al minut 50.

En els minuts finals, el Canyelles també va tenir les seves oportunitats i el partit va estar a punt de decantar-se per a qualsevol dels dos equips.

Amb aquest resultat, el Martorelles es manté a la vuitena posició amb 21 punts. Els homes de Jordi Jornet se situen a 5 del setè a la classificació i sumen la cinquena jornada sense conèixer la derrota; amb 3 victòries i 2 empats.

A la pròxima jornada, el CF Martorelles visitarà el camp del CF Ametlla en un nou derbi vallesà. En aquest duel, els nostres corresponsals es desplaçaran fins al Camp de Futbol Municipal Josep Costa per informar en directe dels successos del partit de la jornada i que podreu seguir a l'Instagram del Punt Vallès.