( - )

Empat sense gols entre Bescano i Parets que deixa els dos equips a un punt de la zona d'ascens

D. Rodríguez
46'
Sergi Llavaneras Ilyas Karach
46'
Albert Alcoba Amirou
Esiaka Touray Jordi Turón
53'
Iván Pérez Aleix Feixas
53'
64'
Horty Mioko Aleix Colom
Josep Piany Alexis Sánchez
65'
84'
Adrián Biboum Ousmane Doumbia
Zakaria El Idrissi Brice Keumanga
84'
84'
Pau Mata Pedro Lino
Andreu Paneque Marc Losilla
88'
Sergi González
19'
27'
27'
36'
Carlos Gallego
44'
Ilyas Karach
Jordi Turón
49'
Marc Losilla
80'
81'
Ousmane Doumbia
Toni Gamell
89'

El Parets, tot i dominar el partit i amb un jugador més durant més d'una hora, no és capaç de perforar la sòlida defensa local

El Municipal de Bescanó va ser l'escenari d'un duel intens entre el Bescanó i el Parets, dos equips de la part alta de la classificació, que va acabar en un empat sense gols. Malgrat la paritat al marcador, el Parets va dominar pràcticament tot el partit, especialment després de l'expulsió d'un jugador visitant a la mitja hora de joc.

La primera meitat va començar amb el Parets prenent el control del partit. Amb dues oportunitats que els visitants van desbaratar sota pals, una altra aturada important de Mario Mendoza en una acció a pilota aturada i un 1 contra 1 que el porter local va resoldre a la perfecció, el Parets va mostrar la seva superioritat. Abans de la mitja hora de partit, l'expulsió del jugador local, Sergi González, per doble groga va afavorir encara més el domini del Parets, que va mantenir el control de la pilota i el Bescanó va tancar el primer temps sense exposar-se, esperant oportunitats a la contra.

La segona part va començar de manera semblant, amb el Parets mantenint el domini del joc, però trobant dificultats per apropar-se a la porteria rival a causa d'una defensa tancada del Bescanó. Als últims minuts, el partit es va tornar frenètic, amb el Bescanó prenent una iniciativa més ofensiva i amb oportunitats per a ambdós equips, però sense cap modificació al resultat.

Amb aquest empat, el Parets suma un punt contra un rival directe i es col·loca a la quarta posició amb 25 punts, a només un punt de la zona d'ascens i promoció a la Lliga Elit. El conjunt vallesà continua sense conèixer la derrota des del mes d'octubre. La jornada vinent promet emoció, ja que el Parets jugarà a casa contra el Caldes en un derbi que enfrontarà el quart classificat amb el segon, amb només un punt de diferència entre ells.