Salim Gassama
88'
Gerard Beltrán
89'

Els molletans aprofiten les ocasions a la primera part i sentencien al contraatac a la segona per allunyar-se del descens

El Municipal de Cardedeu va ser l'escenari aquest diumenge d'un emocionant derbi vallesà, on el Mollet ha demostrat ser més efectiu, aprofitant les seves ocasions i imposant-se per 3-0 al Cardedeu, que tot i intentar-ho, no ha tingut fortuna davant de la seva afició.

El partit va començar amb un ritme alt, amb els dos equips creant oportunitats clares des dels primers minuts. El Cardedeu va tenir la primera gran oportunitat a través de Gerard Beltrán, després d'una assistència d'Oussoumane Gassama, però la seva rematada va anar massa alta. El Mollet va respondre al minut 10 amb una acció combinativa brillant que va culminar Christian Rueda, després d'una passada filtrada de Diego Guillén, obrint així el marcador. Tot i els intents constants del Cardedeu, la falta de contundència va ser un factor decisiu, i al minut 39, una altra jugada ben construïda del Mollet va permetre a Abel Fábregas centrar una bola que Christian Rueda va rematar per fer el segon gol del partit. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

En la segona part, el Mollet va optar per defensar el resultat i es va recolzar més en el contraatac, mentre que el Cardedeu controlava la pilota sense aconseguir penetrar la sòlida defensa rival. La sentència va arribar al minut 78, quan Burama Danjo, després d'una gran jugada individual, va ser derribat per Aleix Cirera, deixant al Cardedeu amb un jugador menys. Només dos minuts després, Burama Danjo va servir una passada llarga a Adrià Balagué, qui es va quedar sol davant el porter per segellar el 3-0.

Aquest resultat deixa el Cardedeu amb 30 punts, tres per sobre de les posicions de descens, i la pròxima jornada s'enfrontarà al Roses, el rival que es troba immediatament per sobre a dos punts. El Mollet, per la seva part, arriba als 33 punts, situant-se a la novena posició i allunyant-se a sis punts de les posicions perilloses. La següent setmana, el Mollet es mesurarà amb el Bosc de Tosca, un altre equip que lluita per evitar el descens.