( - )

Heroica victòria del Molletense amb un menys durant 70 minuts per acostar-se a la salvació

Nico Aradilla (p)
15'
17'
Carlos Ovejero (p)
Nico Aradilla
45'
Víctor Rodríguez Edgar Ortega
47'
62'
Arnau Martínez Pol Melet
Mikel Lacárcel Armando Irigoyen
68'
Pau Mateos Mamadou
80'
Mussa Álvaro Rubio
80'
Moisés Montecinos
8'
17'
Yavor Grigorov
23'
23'
Víctor Gago
38'
88'
Valentín Robles
Mussa
89'
Pau Mateos
89'
Guillem Obiol
89'
89'
Iker Romero

L'equip vallesà realitza un exercici defensiu impecable per sumar els tres punts i creure en la permanència

En un partit carregat d'emocions i amb un escenari advers des de ben aviat, el Molletense va demostrar el significat de la resiliència en superar el Canyelles en un duel vital per la lluita per la salvació. Amb 70 minuts per davant i un jugador menys, els vallesans van saber patir i treure el màxim rendiment de les seves oportunitats, guanyant 2-1 en un partit clau per les seves aspiracions.

Des del xiulet inicial, la tensió i la intensitat van ser palpables a la gespa, amb un Molletense que, tot i les adversitats, no va deixar de lluitar en cap moment. Nico Aradilla, convertint-se en l'heroi del partit, va avançar als locals al minut 15 després d'executar un penal provocat per ell mateix. Tanmateix, el Canyelles va respondre ràpidament amb un gol de penal de Carlos Ovejero, igualant el marcador i augmentant la pressió sobre els locals. La situació es va complicar per al Molletense amb l'expulsió de Moisés Montecinos per doble amonestació, una decisió que va deixar l'equip amb deu jugadors durant la major part del partit. No obstant això, just abans del descans, Nico Aradilla va brillar novament, amb un xut llunyà, després d'una errada defensiva dels visitants en sortida de pilota, que va sorprendre el porter visitant, posant el 2-1 al marcador.

A la segona meitat, el Canyelles va intentar aprofitar la superioritat numèrica, mantenint el control de la pilota però sense concretar en ocasions clares de gol. El Molletense, per la seva banda, va defensar amb ungles i dents, destacant-se per una sòlida defensa aèria i, fins i tot, generant perill en atacs puntuals. Nico Aradilla van tenir oportunitats d'augmentar l'avantatge i fer el seu hat-trick particular, en un gran xut de falta que Iván Riera va parar de manera espectacular, però el marcador ja no es va moure.

Aquest triomf no només trenca la ratxa del Canyelles sinó que també situa el Molletense a sis punts de la salvació, amb deu jornades per disputar-se. El camí cap a la permanència continua sent difícil, però victòries com aquesta alimenten l'esperança i la convicció de l'equip. El pròxim repte serà contra el Malgrat, un rival directe en la lluita per evitar el descens, en un encontre que promet ser tant o més exigent.