( - )

L'Ametlla cau davant el Masnou en un duel intens de la part alta de la classificació

3 - 2
16'
Manel Molina
Joan Bordalló
33'
Timofey Neshtukov
46'
Pol Campderrich
85'
89'
M. Traore
24'
Omar Diao Alex Montesinos
Eric Rodà Arnau Serra
46'
José Luis Armario Jordi Mañanes
73'
73'
Saidou Diallo Ismael Bansar
73'
Alhaji Balde Bilal Marroun
Gabriel Salerno Daniel Romero
76'
Pablo Montoya Oriol Solina
76'
Juan José Navarro Timofey Neshtukov
76'
78'
Quim Fornell Jon Zurinaga
14'
23'
Alex Montesinos
Daniel Romero
44'
65'
Ismael Bansar
Jordi Pompido
66'
Jordi Mañanes
70'
77'
Jon Zurinaga
Joan Marc Lerones
88'
88'
Moussa Baldeh

El Masnou remunta el gol inicial dels vallesans i s'apropa a un punt per les posicions de play-off

En un emocionant enfrontament entre dos dels equips que lideren la part alta de la taula, el Masnou va aconseguir una important victòria a casa contra l'Ametlla, en un partit que es va decidir en la segona part.

Des del xiulet inicial, l'Ametlla va mostrar la seva intenció de dominar el partit, creant diverses ocasions de gol. Va ser Manel Molina qui, al minut 16, va obrir el marcador, confirmant el bon moment dels vallesans. Tanmateix, el Masnou va saber reaccionar a temps, i al minut 33, Joan Bordalló va empatar el partit amb una excel·lent jugada de contraatac, deixant el marcador empatat al descans.

La segona part va començar amb una inesperada errada defensiva de l'Ametlla, que Timofey Neshtukov no va desaprofitar, avançant el Masnou en el marcador. Malgrat els esforços de l'Ametlla per igualar el resultat, i tenint diverses ocasions clares, no va ser fins als minuts finals quan Pol Campderrich va ampliar la diferència per als locals. L'Ametlla va reduir distàncies gràcies a un gol de Laiti durant el temps afegit, però el temps va expirar abans que poguessin cercar l'empat.

Amb aquesta derrota, l'Ametlla es manté tercer a la classificació amb 35 punts, encara en posicions de play-off, mentre que el Masnou s'apropa perillosament, situant-se a només un punt de distància. El pròxim compromís de l'Ametlla serà a casa, on s'enfrontaran al Molletense en un derbi vallesà clau per les aspiracions dels dos equips a Segona Catalana.