87'
89'
89'

Empat de l'Ametlla que trenca la ratxa de victòries del Masnou

En un emocionant encontre, l'Ametlla va rebre al líder, el Masnou, i va aconseguir trencar la seva dinàmica de victòries. El partit va estar marcat per moments d'intensitat i oportunitats d'ambdós equips.

La primera meitat va començar amb un cert domini per part dels visitants, amb tres ocasions clares per obrir el marcador, però sense èxit. L'Ametlla també va tenir les seves oportunitats, destacant una falta que el porter rival va aconseguir aturar amb habilitat.

La segona meitat va començar amb una mala notícia per l'Ametlla, ja que el Masnou va aconseguir marcar al minut 52. Just un minut després arriba l'expulsió per vermella directa d'un jugador del Masou. No obstant això, a partir d'aquest moment, l'Ametlla va prendre el control del partit amb possessions més llargues i accions més clares. Finalment, al minut 70, l'Ametlla va aconseguir l'empat que seria definitiu. Una magnífica passada filtrada de Bilal va deixar Quim Fornell cara a cara amb el porter rival. Després d'una espectacular aturada del porter, Fornell va ser ràpid en la segona oportunitat i va marcar, desencadenant l'alegria de la seva afició. El partit va acabar amb moments de tensió i l'àrbitre va treure dues vermelles per doble groga a un jugador de cada equip.

Aquest empat representa un èxit significatiu per a l'Ametlla, ja que van ser capaços de desfer la ratxa de victòries del líder Masnou. Aquesta actuació demostra la seva força i habilitat en el camp i els situa com a candidats sòlids en la competició. L'Ametlla es col·loca en cinquena posició amb 10 punts després de tres victòries, un empat i una derrota. El pròxim partit visitarà el camp del Molletense, en el que serà el derbi vallesà de la jornada a Segona Catalana.