87'
Oriol Mestres
89'
Dani Martínez

La gran eficàcia del conjunt local provoca la victòria de l'Ametlla davant un Martorelles que no va deixar d'intentar-ho

Derbi vibrant i ple de tensió al Municipal Josep Costa de l'Ametlla del Vallès, on dos grans equips, l'Ametlla i el Martorelles, van oferir un espectacle entretingut als aficionats. El conjunt local, amb una gran eficàcia, va aconseguir la victòria amb un resultat de 3-1, destacant la brillant actuació de Quim Fornell.

La primera part va començar amb un ritme frenètic, i ja al primer minut, en una brillant combinació, Mady Traore va filtrar una passada per Quim Fornell, el màxim golejador de la categoria, que va definir amb encert per avançar el conjunt local. Tot i moments de tensió amb ocasions per a ambdós equips, els porters van destacar evitant un marcador més ampli. Abans del descans, al minut 42, una jugada magistral amb un llançament llarg de Víctor Gragera, una pentinada de Mady Traore i una precisa definició de Quim Fornell van permetre al conjunt local ampliar la diferència.

La segona part va començar amb una iniciativa positiva del Martorelles, que va tenir diverses oportunitats, però Quim Fornell va tornar a ser decisiu amb una passada de Bilal Marroun, que va parar Alberto Serrano i a la segona jugada Laiti va fer el tercer. Al minut 64, es va produir l'expulsió de Laiti, deixant a l'Ametlla amb un jugador menys els últims 25 minuts i donant més emoció al partit. El Martorelles va augmentar la pressió i va dominar la possessió, mentre l'Ametlla defensava el seu avantatge i buscava sentenciar a la contra. El Martorelles, proposant un joc més ofensiu, va veure com arribaria la recompensa quan al minut 73 Brian Quijada va penetrar per banda i va assistir Carles Fofana, qui va retallar distàncies al marcador. El Martorelles va continuar intentant, però sense èxit, i a la recta final, l'expulsió d'Oriol Mestres va minvar les seves opcions.

Així, l'Ametlla va guanyar aquest apassionant derbi vallesà amb una gran eficàcia golejadora, consolidant-se a la tercera posició amb 33 punts, a cinc del líder. Per altra banda, el Martorelles tanca una primera volta històrica amb 21 punts, ocupant l'11a posició, quatre per sobre del descens. A la jornada vinent, l'Ametlla rebrà al Canyelles a casa, mentre que el Martorelles visitarà el camp del Ibèria, dos rivals de la zona baixa.