( - )

L'Ametlla s'imposa en un derbi vallesà ple de gols i tensió contra el Molletense

4 - 2
14'
Nico Arandilla
Mady Traoré
36'
Mady Traoré
38'
60'
Pau Mateos (p)
Adrià Peña
72'
Quim Fornell
89'
R. Carricondo
55'
Edgar Vela Álvaro Rubio
55'
Daniel Quesada Víctor Gago
55'
Sergi García Roger Carricondo
55'
Pau Mateos Quim Gobern
Adrià Peña Bilal Marroun
67'
Ismael Bansar Omar Diao
67'
77'
Moises Montecinos Alejandro Vega
Armand Font Mady Traoré
82'
Abasse Tounkara Quim Fornell
89'
Laiti
2'
Jon Zurinaga
22'
44'
Álvaro Rubio
Marc Boix
52'
Víctor Gragera
60'
Saidou Diallo
63'
69'
Erik Álvarez

Un derbi vallesà que no decep: L'Ametlla i el Molletense ofereixen un espectacle de gols i emocions

El cor del Vallès va bategar amb força en el transcurs d'un derbi intens i emocionant que va enfrontar l'Ametlla contra el Molletense, un enfrontament que va transcórrer entre el talent, l'estratègia i una muntanya russa d'emocions. Des del xiulet inicial, els aficionats presents van ser testimonis d'un espectacle futbolístic que va tenir de tot: gols memorables, decisions controvertides i un final que va mantenir a tothom al límit del seient.

Malgrat un inici prometedor de l'Ametlla, va ser el Molletense qui va aconseguir obrir el marcador al minut 14 gràcies a un espectacular gol de falta executat per Nico Arandilla. El partit va mantenir un ritme d'igualtat fins que, a la recta final de la primera part, Mady Traoré es va erigir en protagonista per l'Ametlla, marcant un golàs de falta per l'escaire i un altre tan sols un minut després, donant així la volta al marcador abans del descans.

La segona meitat va començar amb els equips lluitant amb alta intensitat, reflectint la igualtat en el joc. No obstant això, al minut 60, un penal dubtós va ser convertit per Pau Mateos, portant l'empat al marcador. Tot i això, l'Ametlla no es va rendir, i al minut 72, Adrià Peña, aprofitant un contraatac, va aconseguir posar de nou en avantatge al seu equip. En els minuts finals, el Molletense va intentar amb tot rescatar un punt, però en el temps afegit, Quim Fornell va sentenciar el partit a favor de l'Ametlla.

Amb aquest resultat, l'Ametlla es manté ferm en la lluita per l'ascens, situant-se tercer a la taula amb 38 punts, mentre que el Molletense veu complicada la seva situació, allunyant-se de la zona de salvació a 11 punts. La jornada vinent presenta nous reptes per a ambdós conjunts: l'Ametlla buscarà continuar la seva bona ratxa visitant el camp del Pemià, i el Molletense s'enfrontarà a l'Ibèria en un duel clau per les seves aspiracions de permanència.