Carlos Lopez
84'
Aitor Hernandez
87'

Els locals remunten un gol en contra i s'emporten els tres punts en un partit emocionant.

El Camp de Futbol Zem Raül Paloma va ser testimoni d'un emocionant duel entre l'Argentona i el Cardedeu, en el qual l'Argentona va acabar imposant-se per 2-1.

El partit va començar amb el Cardedeu prenent la delantera gràcies a un gol de Josep Ulldemolins al minut 19, posant a prova la defensa local.

Tot i això, l'Argentona no es va donar per vençuda i va continuar pressionant.

A la segona part, va arribar la reacció esperada. Al minut 63, Edgar Velasco va igualar el marcador amb un gol que va encendre l'esperança dels aficionats locals. El moment culminant va arribar al minut 84, quan Eric Lobato va rematar la remuntada amb un gol que va desfer l'empat i donar la victòria a l'Argentona.