( - )

L'Europa arrabassa el lideratge al Palautordera en un partit vibrant i letal en atac

Nil

Les palauenques van gaudir d'ocasions que no van aprofitar, un factor que l'equip visitant no va perdonar per aprofitar la seva letalitat en atac i imposar-se amb un resultat contundent en el duel entre els dos primers classificats del grup (0-4)

El Municipal de Font Martina va viure ahir una tarda plena d'emocions amb el duel entre el CF Palautordera i el filial del CE Europa, dos equips que lluiten pel lideratge de la lliga. Cap dels dos equips va decebre, i van oferir un espectacle que va mantenir els aficionats al límit de les seves butaques fins al darrer xiulet.

L'ambient era el d'una gran final, amb un municipal ple fins a la bandera, on les dues aficions van demostrar perquè el futbol és més que un simple joc. En el terreny de joc, els dos equips van fer honor a la seva posició a la lliga, amb un Palautordera valent que, malgrat el resultat, va lluitar amb coratge i passió, deixant clar que la seva posició no és fruit de l'atzar.

Les palauenques van sortir amb ganes de sorprendre. Les jugadores locals van dominar els primers compassos del partit i van crear diverses ocasions de gol, arribant a estavellar fins a tres pilotes al travesser. La tònica de la primera part va seguir aquest curs, i amb uns primers 45 minuts frenètics, l'àrbitre va xiular la mitja part i ambdós equips van marxar al descans amb l'empat a l'electrònic (0-0).

No obstant això, l'Europa va ser letal en atac en els primers minuts de la segona part, i va aprofitar les seves ocasions per anotar el primer gol i pujar l'avantatge al marcador al minut 59 (0-1).

Després del gol que va trencar la dualitat a l'electrònic, les visitants van imposar la seva eficàcia de cara a porteria i van acabar inclinant la balança a favor seu amb un hat-trick de Victoria Flanigan (minut 66, 67 i 73).

Malgrat la derrota, l'equip local va merèixer molt més pel que va mostrar sobre el camp. Van lluitar amb valentia i van crear moltes ocasions de gol, però la sort no va acompanyar-les. Cal destacar l'entrega de les jugadores del Palautordera, que van fer gaudir a l'afició amb un joc ofensiu i atractiu. L'Europa, amb un ofici demostrat en moments clau, va saber aprofitar les seves oportunitats, decantant el resultat a favor seu en un partit que, pel joc desplegat, hauria pogut acabar amb un marcador menys voluminós.

Amb aquest resultat, l'Europa treu el lideratge a les jugadores vallesanes i se situa com primer a la classificació del grup 1 de Primera Catalana mentre que el Palautordera cau a la segona posició, a només un punt, prometent una lluita apassionant pel títol de la competició en el que resta de temporada. Des del club, han volgut felicitar l'equip per la seva entrega i per oferir un espectacle futbolístic de gran nivell.

A la pròxima jornada, les noies de Carlos Segura visitaran el camp de l'UD Cassa, penúltim a la classificació amb 11 punts. Recordem que en el partit d'anada, les jugadores del Baix Montseny es van imposar per 2-0.