77'
Gerard Beltrán
Roger Liso
78'

El Cardedeu realitza un gran partit amb pilota i genera moltes ocasions, però en dos contres el Montcada sentencia el partit

El Cardedeu va oferir un gran espectacle en un partit que no va reflectir el resultat final, amb un domini aclaparador de la pilota a camp contrari i fins a 17 ocasions que, lamentablement, no es van convertir en gols.

Des de l'inici, el Cardedeu va plantejar un joc amb el focus posat a camp contrari. La primera meitat va ser un monòleg del conjunt vallesà, amb una gran possessió de pilota i robatoris constants a camp contrari. Tot i les nombroses oportunitats generades, el porter i els centrals del Montcada van impedir que el conjunt vallesà es posés per davant al marcador abans del descans.

La dinàmica va continuar en la segona meitat, amb el Cardedeu mantenint la possessió i buscant constantment l'obertura del marcador. Tot i aquest domini, en una contra, el Montcada va aconseguir marcar el primer gol gràcies a Roger Liso, als cinc minuts de la represa. Tot i aquest cop, el Cardedeu no va perdre la iniciativa i va continuar atacant, però una altre contraatac del Montcada va posar la sentència amb un gol de Gonzalo Muñoz, a 15 minuts del final. Malgrat les ocasions addicionals del Cardedeu, la fortuna no els va somriure i el partit va acabar amb un resultat final de 2-0.

Amb aquesta derrota, el Cardedeu perd contra un rival directe i es queda amb 21 punts a la 12a posició. La jornada vinent, el Cardedeu rebrà el Parets en el que serà el derbi vallesà de la jornada, una oportunitat per redimir-se i tornar a la senda de la victòria.