89'
89'
Kevin Jiménez

Empat amb moltes emocions entre Mollet i Mataró amb dues expulsions

El municipal Germans Gonzalvo va viure un partit intens i ple d'emocions entre el Mollet i el Mataró, que finalment va acabar amb un empat a un gol. Les dues expulsions, una per equip, van marcar un duel en el qual els dos conjunts van lluitar amb força per aconseguir els tres punts.

La primera meitat va començar amb el Mollet dominant, amb una acció destacada al minut 3. Adrià Balagué va protagonitzar una jugada clara, posant una pilota en safata per a Albert Corzo, però aquest no va aconseguir definir sense porter. Poc després, no es va assenyalar un possible penal a favor del Mollet. La mala fortuna va continuar amb l'expulsió d'Adrià Balagué després d'una disputa amb un rival. Amb un home menys, el Mollet va haver de replegar-se i el Mataró va aprofitar la situació. En una errada en la sortida de pilota dels locals, Mario López va robar la pilota en zona alta i va definir amb encert per posar al conjunt visitant per davant abans del descans. Just abans del xiulet que marcava la fi de la primera part, el Mataró també es va quedar amb deu jugadors per una acció semblant a la primera expulsió.

La segona part va començar amb forces més igualades i el Mollet va aconseguir igualar el marcador al minut 70 amb un gran gol de David Castro. Malgrat les ocasions clares dels locals, la fortuna no va somriure al Mollet. Al final del partit, la lesió d'Abel Fàbregas va deixar al Mollet amb nou jugadors, ja que no hi havia més canvis disponibles. Les últimes oportunitats van ser pel Mataró, però un gran Sito va mantenir l'empat.

Amb aquest resultat, el Mollet suma 18 punts i es troba a la 12a posició, amb tan sols un punt per sobre de la zona de descens al final de la primera volta. El pròxim enfrontament del Mollet serà a casa contra el Blanes, iniciant així la segona volta amb l'esperança de millorar la seva situació a la classificació.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental