Panna Hadas
89'
Laura Florido
89'

Les roqueroles continuen amb la bona dinàmica de resultats i s'emporten la victòria davant un rival directe en la lluita per la permanència, en un partit que ha estat controlat per l'equip blanc-i-blau (1-0)

Les noies de Miguel Ángel Cruz van fer la feina aquest dissabte i es van emportar el duel contra l'AE Santa Susanna després de l'aturada lliguera del passat cap de setmana per carnaval. Recordem que el darrer partit que les vallesanes van disputar va ser al camp del CE Pontenc, on van rascar un punt amarg amb un empat de penal i en el temps afegit.

Aquest dissabte el camp municipal de la Roca del Vallès va vibrar d'emoció. La dinovena jornada de Preferent va enfrontar a les roqueroles i amb les del maresme en un partit vital en la lluita per la permanència de la categoria. En el partit d'anada, la trobada es va saldar amb empat a tres (3-3) a l'electrònic i el repartiment de punts entre ambdós equips. En aquesta ocasió, amb un partit seriós i efectiu de les jugadores de Cruz, els tres punts es van quedar a la Roca.

El partit va començar amb les revolucions a mil. Ambdós equips van començar la trobada amb una forta pressió en sortida de pilota, dificultant la seva circulació per aprofitar i materialitzar qualsevol errada en defensa.

La primera meitat va ser tot un xoc d'anades i tornades entre l'equip local i visitant en els intents per aprofitar els espais i les esquenes de les defenses durant els desplegaments ofensius. Contra rere contra, atac contra atac. El joc al mig del camp va brillar per la seva absència, igual que les ocasions de gol. Cap de les dues porteres va haver de fer acte de presència. Els darrers deu minuts, la PBB la Roca va ser qui va trobar la pausa en el joc per gaudir d'un parell d'ocasions de gol. La primera, amb una centrada d'Ana Guinart que va acabar passejant-se per l'àrea rival, i Cristina Galera va tancar els primers 45 minuts amb un xut ras creuat que va fregar el pal i va sortir fora.

A la segona part, les locals van reprendre la dinàmica d'aquests darrers minuts i van ser l'equip que va proposar joc al duel. Les millores en fase de construcció van facilitar els espais a les jugadores del mig del camp i a les atacants per ressaltar la seva presència a camp rival, amb pilotes als espais i jugades per banda.

El gol va arribar al minut 56 de les botes de Tania Montes, que va aprofitar un córner a favor per rematar a boca de canó dins de l'àrea petita i avançar a les roqueroles al marcador (1-0).

Pocs minuts després, un tall en defensa en una contra del Santa Sussanna a camp propi i amb una ràpida contra per banda, va acabar en un gol anul·lat per fora de joc de la davantera, Alèxia Domènech.

Amb el resultat advers, l'AE Santa Susanna es va llençar a l'atac per buscar l'empat, i La Roca va intentar aprofitar-ho. El desplegament físic de les jugadores roqueroles en atac i defensa va anar fent efecte, però els canvis i revulsius van contribuir a mantenir el rendiment amb unes darreres fuetades ofensives que podien haver augmentat la diferència a l'electrònic. L'extrem Eszter Hajagos-Toth va gaudir d'una ocasió molt clara dins de l'àrea que va acabar amb un xut fora. També Paula Ortiz va posar a prova a la portera del conjunt del maresme amb un xut no gaire potent però ben col·locat i bombejat.

Amb aquest resultat, l'àrbitre va xiular el final del partit i les vallesanes es van endur els tres punts. D'aquesta manera, les noies de Cruz sumen un empat i una victòria en aquesta segona volta de la competició i milloren els resultats aconseguits a la primera volta.

A la pròxima jornada, les roqueroles visitaran el camp de l'UD Viladecans, penúltim a la classificació. Recordem que en el partit de la primera volta, el conjunt de Miguel Ángel Cruz es va imposar per 3 gols a 2 i va aconseguir la primera victòria de la temporada. En aquesta ocasió, el duel serà un xoc dur de titans, ja que les del Baix Llobregat també han millorat el seu inici i acumulen, també, una bona dinàmica de resultats amb una victòria i un empat al seu caseller personal.