( - )

La Penya Blanc i Blava es consolida amb un triomf impecable i suma una nova victòria contra el FC Terrassa

Alexia Garcia
26'
Laia Ferrer
64'
Tania Montes
60'
63'
Cristina Donaire
88'
Bet Juncosa

Les noies de Miguel Ángel Cruz continuen sumant en aquesta segona volta de la competició i ja sumen sis jornades consecutives sense perdre després d'imposar-se al FC Terrassa en un partit que van dominar de principi a fi (2-0)

Les jugadores roqueroles continuen amb la bona dinàmica de resultats i s'emporten tres punts vitals per continuar amb les aspiracions de deixar enrere les posicions més baixes de la classificació per consolidar-se a mitja taula.

El partit començava amb el domini de les jugadores vallesanes. Les roqueroles, van imposar un ritme alt de partit i van gaudir d'una ocasió molt clara en els primers compassos del partit, amb una gran combinació entre centrals i mitjos, va acabar amb la pilota a l'espai per a Cristina Galera i que, amb un centre ras, Ana Guinart no va aconseguir materialitzar.

La tendència continuaria sent aquesta, amb una PBB còmode al terreny de joc que proposava joc i atac, sortint des de darrere i trobant els espais a la defensa terrassenca per atacar porteria rival. Ana Guinart, Cristina GaleraAlexia Garcia, Laia Ferrer, Aina Navarro i Alba Vadillo van gaudir de xuts que van veure la porteria rival i que podien haver donat molt avantatge a les blanc-i-blaves, però el mal encert i la portera terrassenca van acabar frustrant aquest desig.

Després de tres intents, el gol arribaria al minut 26 de les botes d'Alexia Garcia amb un gran xut col·locat des de fora de l'àrea que va sorprendre la portera rival (0-1). Amb el gol en contra i el clar domini local, el Terrassa va canviar el sistema de joc i va sortir a pressionar a la defensa roquerola a la sortida de pilota, un factor que va ajudar l'equip a entrar al partit i trencar amb la comoditat vallesana. Fruit d'aquesta nova pressió, el Terrassa va intentar fer la seva i va gaudir de fins a dues ocasions en les quals la portera, Nuria Gonzalez, va fer acte de presència per mantenir la superioritat a l'electrònic. Amb aquest resultat, tots dos equips van marxar al descans.

A la represa, les noies de Cruz van reprendre el domini inicial. En una falta al mig del camp penjada a l'àrea, Laia Ferrer va pentinar la pilota per l'entrada en segona línia de les seves companyes. Malgrat la intenció, la defensa terrassenca va refusar la pilota i va caure als peus de Yeimi Morban, que amb un passe enrere cap a Ferrer, va enfonsar la pilota a la xarxa amb un potent xut des de fora de l'àrea. Igual que amb Garcia, a la tercera va anar a la vençuda (2-0).

En aquests darrers vint minuts de matx, el partit es va descontrolar i es va passar a un joc molt més directe, amb anades i tornades per part dels dos equips que acabaven sent continguts per les defenses. Tot i l'esforç terrassenc, l'equip no va gaudir d'ocasions clares per retallar distàncies donat el bon treball defensiu del conjunt vallesà, i el resultat es va mantenir fins al xiulet final (2-0).

Amb aquesta victòria, la Penya Blanc i Blava la Roca suma la sisena jornada consecutiva sense conèixer la derrota i es manté invicte en aquesta segona volta de la competició, amb quatre victòries i dos empats. D'aquesta manera, l'equip suma 29 punts i escala fins a la novena posició, situant-se a un punt del CF Pallejà, setè classificat.

A la pròxima jornada, la PBB la Roca descansarà per la rotació al calendari esportiu i les jugadores de Cruz aprofitaran per desconnectar de la competició fins a dues setmanes a causa de la Setmana Santa. Tanmateix, reprendran la competició el 6 d'abril el derbi vallesà contra el CE Llerona.