Daniel Martinez
65'
Malena Martinez
65'

Les jugadores de la Penya Blanc i Blava La Roca han sumat un punt vital en les seves aspiracions en la lluita per les posicions de mitja taula i continuen millorant els resultats aconseguits durant la primera volta (1-1)

Les noies de Miguel Ángel Cruz van visitar el camp del CE Mataró, quart classificat, en un duel en el qual estava en joc molt més que tres punts. Per la seva banda, les roqueroles arribaven a la jornada amb la voluntat de mantenir la regularitat de resultats obtinguts en les jornades anteriors, mentre que les jugadores del maresme lluitarien per canviar una dinàmica marcada pel popurri de resultats dels darrers partits.

El matx va començar de cara per a les jugadores blanc-i-blaves. Les roqueroles, van gaudir d'un bon inici de partit amb el domini de la possessió i les arribades per banda i de segona línia a l'àrea rival. El conjunt local no era capaç de sortir de camp propi i els recursos per atacar a les vallesanes eren pràcticament nuls.

Cristina Galera va gaudir d'una ocasió clara en un u contra u després d'una gran passada filtrada. Tanmateix, la gran actuació de la portera rival, va acabar per blocar l'esfèric i frustrar l'atac roquerol.

Laia Ferrer també va intentar avançar al conjunt vallesà amb una falta molt propera a l'àrea. Malgrat l'oportunitat, la pilota es va estavellar contra el travesser i va marxar per sobre de la porteria rival.

Amb el pas dels minuts, el Mataró va anar entrant al partit i va adaptar el seu estil al joc proposat, i va saber trobar la clau per igualar-lo i gaudir de fins a tres ocasions que les centrals i la portera roquerola van refusar per evitar el gol. Amb aquesta dinàmica més igualitària al terreny, l'àrbitre va xiular el descans i tots dos equips van marxar als vestuaris amb l'empat a l'electrònic.

La segona part va ser molt més oberta per part dels dos equips, amb un joc més directe, aprofitant l'espai a l'esquena de les defenses, i menys concentrat al mig del camp. Els canvis al conjunt de Mataró van servir per donar aire fresc a l'equip, i amb una ràpida contra després d'un refús de la defensa i amb les roqueroles desposicionades, la davantera mataronina no va perdonar i es va plantar a l'àrea blanc-i-blava per posar l'1-0 al marcador al minut 49.

La resposta de les noies de Cruz va ser contundent, que va veure com l'àrbitre anul·lava fins a dos gols per possibles fores de joc. Davant les protestes vallesanes i els nervis del partit, el ritme i la intensitat també van anar en augment.

L'empat es va fer esperar fins al minut 80. Amb una gran pressió exercida per Adriana Moreno a la central mataronina en sortida de pilota, va recuperar la pilota prop de l'àrea i va donar el passe de la mort per què Cristina Galera, arribant des de la banda, enfonsés la pilota a la xarxa (1-1).

Després d'uns darrers minuts frenètics, finalment la jornada acabaria amb l'empat al lluminer i el repartiment de punts entre els dos equips.

Amb aquest resultat, la PBB La Roca continua amb la dinàmica positiva de resultats i suma cinc jornades consecutives sense conèixer la derrota, amb dos empats i tres victòries. Amb aquest punt, les jugadores de Cruz en sumen 26 i es mantenen a mitja taula, a un punt de les setenes, el CF Pallejà.

A la pròxima jornada, la PBB la Roca rebrà al Camp Municipal al FC Terrassa en un duel que es podria descriure com a prometedor pel que ambdós equips es juguen. La diferència entre els dos equips és d'un punt, tot i que aquesta setmana el conjunt terrassenc va ser l'equip que, pel calendari, havia de descansar. Recordem que en el partit d'anada, el duel va finalitzar amb una victòria contundent del FC Terrassa per 3-1.