Carmen Gimenez
62'
66'
Ana Guinart

Amb dos gols en un minut de diferència, les jugadores de Miguel Ángel Cruz van sentenciar un partit que va ser "dur de pelar" (0-2)

Les roqueroles arribaven a la quarta jornada després de retrobar-se la setmana anterior amb la victòria per la mínima davant el Viladecans (3-2). La Guineueta, per la seva part, va caure per un resultat de 3-0 amb el Terrassa.

El partit va estar marcat, principalment, per la calor. La quarta jornada es va disputar en horari de migdia i sota un sol digne d'estiu. La trobada es va decantar per les jugadores vallesanes, que van protagonitzar un partit seriós i amb pocs errors, una feina que va permetre mantenir la porteria a 0 per primera vegada en aquestes quatre jornades que s'han disputat fins al moment.

La primera part va començar amb igualtat. Tots dos equips van gaudir de possessió i d'arribada a camp contrari, però sense cap ocasió manifesta de gol. L'acció no va arribar fins passada la mitja hora de partit, quan la Guineueta va aprofitar un passe a l'espai i una arribada de segona línia per inquietar la porteria de Nuria Gonzalez, que va aconseguir aturar la rematada. A la següent, les roqueroles van aprofitar la velocitat en banda de Cristina Galera, que amb una passada a l'espai i arribada a l'àrea rival va obrir la llauna per posar el 0-1 a l'electrònic (minut 34). I es que tan sols un minut després, la pilota va caure als peus d'Aina Navarro, que sense pensar-ho dos cops, va xutar des de fora de l'àrea, sorprenent la portera rival, i va anotar el 0-2 en tan sols un minut de diferència amb el primer. La resta de la primera part va ser blanc-i-blava, que va gaudir de fins a tres ocasions més de gol que van acabar amb la pilota al pal o bé refusades per la portera local a córner.

A la represa, la Guineueta es va llençar a l'atac, deixant espais que les jugadores roqueroles van aprofitar, però no van materialitzar. El conjunt local, tot i la seva predisposició ofensiva, no va acabar de trobar els espais ni d'intimidar la porteria roquerola.

Els darrers minuts de partit, el joc va passar a ser 'de tu a tu' entre defenses, deixant de banda la possibilitat de cometre cap error que pogués suposar un gol al rival. Amb aquests espais, les noies de Cruz van desaprofitar fins a tres ocasions més de gol dins de l'àrea, que van acabar fora o bé refusades per la portera.

Amb aquest resultat, la PBB La Roca suma la segona victòria consecutiva i se situa cinquenes a la classificació amb 7 punts dels 12 possibles. A la pròxima jornada, les vallesanes rebran al CEM La Roca al CE Mataró, un rival que, tot i ser un recent ascendit a la categoria, se situa a les zones altes de la classificació i ha aconseguit dues victòries en les jornades disputades.